Το MEGA κάνει άνοιγμα στον Χάρη Δούκα – Θα γίνει κουβέντα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού;

Δεν έκρυψαν στο MEGA την προτίμησή τους στον Χάρη Δούκα. Την τελευταία κρίσιμη εβδομάδα ήταν που έδωσα βήμα ουκ ολίγες φορές στον υποψήφιο Δήμαρχο της Αθήνας και ως εκλεγμένος πλέον θα δώσει συνέντευξη στο μεγάλο κανάλι. Θα γίνει ερώτηση στο θέμα του Παναθηναϊκού.

Από τον τρόπο που… τρόλαρε το MEGA

τον Κώστα Μπακογιάννη το βράδυ των εκλογών, αντιλαμβανόσουν εύκολα την επιθυμία εκλογής του Χάρη Δούκα. Το χαμόγελο της Ράνιας Τζίμα στην ανακοίνωση της νίκης του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ ήταν χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιάς. Στην ίδια την κεντρική παρουσιάστρια του MEGA Channel είναι που απόψε θα δώσει συνέντευξη ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού αποτελεί μια «καυτή πατάτα» για τον Χάρη Δούκα. Ένα ζήτημα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς ως προς τον χειρισμό του. Διότι, ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει μαρκάρει την περιοχή του, αλλά το θέμα δεν είναι απλό. Στο φάκελο του Βοτανικού υπάρχουν μερικά ζητήματα που δεν μπορούν να τρέξουν τόσο άμεσα, όσο έχουν επικοινωνηθεί από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Με άλλα λόγια, το status στο γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν συνεχίζει ακριβώς ως έχει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα δεχθεί μια σχετική ερώτηση στην συνέντευξή του στις 19:45 απόψε. Ακόμα μεγαλύτερο φυσικά το ποια θα είναι η απάντηση. Αν και είναι ακόμα νωρίς για να έχει πλήρη γνώση της κατάστασης.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα