Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει και έναν Μπάμπα στα δεξιά

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να είναι ακόμα μακριά, όμως ο ΠΑΟΚ σε αυτήν τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, είχε την ευκαιρία για έναν πρώτο απολογισμό. Το κενό στο δεξί μπακ βγάζει μάτι και ο Μπάμπα δείχνει το δρόμο.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έχει πάρει από το ξεκίνημα της σεζόν, τη φανέλα του βασικού αριστερού μπακ σπίτι του, με τον Ράφα Σοάρες να περιορίζεται σε λίγα αγωνιστικά λεπτά λόγω rotation.

Ο Μπάμπα δικαιώνει όσους επέμεναν για την επιστροφή

του στον ΠΑΟΚ. Ήδη έχει φτάσει τις 12 συμμετοχές (με 1 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και στρέφει πλέον τη συζήτηση στο τι μέλλει γενέσθαι με το έτερο άκρο της αμυντικής γραμμής του δικεφάλου του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει και έναν Μπάμπα στα δεξιά

Η θέση του δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ, ακόμη παίζεται. Όλα είναι ανοιχτά όπως διαβάσατε από το Sportime.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στη θέση, όχι ένας ή δύο αλλά τέσσερις παίκτες. Τόσο ο Τόμας Κεντζιόρα όσο και οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ζοάν Σάστρε, Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Πολωνός είναι πρώτος σε αγωνιστικά λεπτό ενώ τελευταίος της σχετικής λίστας με μόλις 16΄λεπτά, ο Λευτέρης Λύρατζης.

Η πράξη λοιπόν μαρτυρά για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου πως δεν υπάρχει αυτός ο ένας που θα καλύπτει απόλυτα τα θέλω του Ρουμάνου τεχνικού.

Ήδη εντός της Τούμπας, αποτελεί θέμα συζήτησης η πιθανότητα απόκτησης ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση ενόψει του Γενάρη και όχι άδικα.

Ιδανικά, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει και έναν Μπάμπα Ραχμάν στα δεξιά. Έναν παίκτη που θα του δίνει πολλά και στο επιθετικό κομμάτι εκτός από το αμυντικό.

Άλλωστε, το πόσο σημαντικό ρόλο έχουν οι ακραίοι οπισθοφύλακες στο παιχνίδι του Λουτσέσκου, έχει φανεί στο παρελθόν, με τους Λέο Μάτος και Αντρέ Βιεϊρίνια να έχουν έναν ρόλο full back, προσθέτοντας και αριθμούς εκτός από ποιοτικά στοιχεία για λογαριασμό των ασπρόμαυρων.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα