Άρης: Ο κύκλος των χαμένων κεντρικών αμυντικών…

Με… ανακούφιση υποδέχτηκαν σήμερα (17/10) τον Γιακούμπ Μπράμπτες στην προπόνηση του Άρη ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός γύρισε σε καλή κατάσταση ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα με την Εθνική ομάδα της χώρας του και ο προπονητής των “κίτρινων”… προσεύχεται να συνεχίσει έτσι, καθώς η ομάδα έχει ξεμείνει από λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Οι μοναδικοί διαθέσιμοι καθαρόαιμοι κεντρικοί αμυντικοί πλέον είναι ο Μπράμπτες και ο Φαμπιάνο. Ο Φραν Βέλεθ τραυματίστηκε κατά τη μίνι προετοιμασία

της ομάδας στην Πτολεμαΐδα και χειρουργήθηκε στο πόδι το περασμένο Σάββατο (14/10) με προοπτική επιστροφής μετά από τρεις μήνες, ενώ ο Γιώργος Δεληζήσης εκείνη την ίδια ημέρα (14/10) υπέστη τραυματισμό στο γόνατο, στην οικογενειακή μονομαχία με την Κ19 του συλλόγου. Όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο και αποφασίστηκε να κάνει αύριο αρθροσκόπηση. Ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί και ο Αντώνης Αηδόνης για να καλύψει τη θέση, ο οποίος, όμως, δεν έπεισε τους “κίτρινους” ότι μπορεί να βοηθήσει και τον Σεπτέμβριο που πέρασε, αποδεσμεύτηκε. Έτσι, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μετράει αυτή τη στιγμή τρεις στόπερ λιγότερους, που σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα είναι υποχρεωμένη να ποντάρει μόνο στους δύο βασικούς στις θέσεις αυτές, τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα