ΑΕΚ: Δεν βγήκε του Αλμέιδα ο Ζίνι

Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ του Αγρινίου και όλα όσα έχουν προκληθεί. Μια ομάδα που δείχνει κλαταρισμένη, με τον Αλμέιδα σίγουρα να έχει τις ευθύνες του. Πρώτος αυτός το ξέρει. Εκτός των άλλων, ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε και κάτι ακόμα ανησυχητικό. Η παρουσία του Ζίνι

Ο νεαρός από την Ανγκόλα έπαιξε για πρώτη φορά βασικός. Και ήταν εντυπωσιακά αρνητικός. Δεν ήταν μόνο οι ενέργειές

του με την μπάλα, που οδηγούσαν συνήθως σε λάθος. Ήταν και η κακή του τακτική τοποθέτηση σχεδόν σε όλα τα θέματα. Ούτε τον αριστερό του μπακ (Μοχαμάντι) βοηθούσε αλλά ούτε καλές συνεργασίες με συμπαίκτες του στα χαφ είχε.

Ο Ζίνι είχε εντυπωσιακή παρουσία στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Μπήκε μέσα στο 75′ και συμπαρέσυρε συμπαίκτες και αντιπάλους. Μέχρι και στο όριο της υπερβολής πήγε να πάρει το ντέρμπι της Stoiximan Super League μόνος του.

Όμως από τότε τίποτα. Ο Ζίνι έχει 9 παρουσίες στο πρωτάθλημα, οι 8 ως αλλαγή. Δεν έχει γκολ ή ασίστ. Έχει και 3 ματς με 1 γκολ στη Super League 2 με την ΑΕΚ Β’. Παρόλα αυτά, φάνηκε και στο Αγρίνιο πως θα πρέπει να κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι για να θεωρηθεί ακόμα ποδοσφαιριστής πρώτης ομάδας. Παρά τον ενθουσιασμό μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δε δείχνει ακόμα έτοιμος για να μπει στη συνθήκη της ομάδας του Αλμέιδα.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα