Stoiximan Super League νέα (19/12): Στερεύει η υπομονή στη Λαμία – Ο παίκτης-κλειδί στον ΟΦΗ και η αστοχία του Αστέρα Τρίπολης

Stoiximan Super League νέα (19/12): Το ξεσκαρτάρισμα που θα γίνει στη Λαμία, η αλλαγή του ΟΦΗ και η παραδοχή αποτυχίας του Αστέρα Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Διαζύγιο με Βίκο

Ήρθε με τυμπανοκρουσίες. Πλασαρίστηκε ως μπαμ. Μόνο που η βόμβα δεν έσκασε ποτέ. Πέρασε και δεν ακούμπησε από

τον Αστέρα Τρίπολης ο Φέντε Βίκο. Μόλις μία φορά έπαιξε. Για «ελάχιστη αγωνιστική συμμετοχή και μηδαμινή προσφορά» έκαναν λόγο οι Αρκάδες στην ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Ισπανού. Πολλά τα παράπονά τους από τη συμπεριφορά του παίκτη. Μόνο που σε αυτές τις περιπτώσεις και δίκαιο να έχει το κλαμπ, εκείνο τον επέλεξε. Όταν, μάλιστα, πληρώνεις και αδρά, η αποτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη. Και δεν είναι ο 29χρονος και η μοναδική καλοκαιρινή μεταγραφή που δεν πείθει.

ΟΦΗ: Ο Μοσκέρα και οι άλλοι

Μπορεί να πλησιάζουμε προς τον Ιανουάριο, αλλά ο ΟΦΗ πολύ καιρό τώρα δεν έλεγε το παραμικρό προς τα έξω για τις μεταγραφικές του επιθυμίες. Έβλεπε, άλλωστε, το διαζύγιο με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έρχεται. Νέος κόουτς, νέα δεδομένα φυσικά και ο Πέπε Μελ θα προσπαθήσει να προσαρμόσει την ομάδα στα μέτρα του. Από τη στιγμή που η τριάδα σε πρώτη φάση σταματά, είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να γίνει κίνηση για εξτρέμ. Το θέμα είναι ο αριθμός. Ρόλο-κλειδί έχει σε αυτό ο Μοσκέρα, ο μοναδικός κλασικός winger. Ο ίδιος επί Νταμπράουσκας είχε εκφράσει τάσεις φυγής. Γνωστή η συμπάθεια που είχε ο ένας στον άλλον. Το θέμα είναι εάν αυτή η επιθυμία του παραμένει ακόμη τώρα που έφυγε ο Λιθουανός. Υπάρχουν σενάρια για τη Σάντα Φε. Εφόσον αποχωρήσει τελικά, θα αυξηθεί και ο αριθμός των εξτρέμ που θα αποκτηθούν.

Λαμία: Ζόρια για Μούλα

Αποτέλεσε επιλογή του Πίτι. Ήταν μία εξ αυτών που δεν έπιασαν και έπαιξαν τον ρόλο τους για να έρθει το διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή. Από τους πρώτους παίκτες που έκλεισαν το καλοκαίρι ήταν ο Μούλα και έως τώρα ουδείς έχει καταλάβει τον λόγο. Όχι ότι έπαιξε και πολύ. Δύο παιχνίδια έχει στο πρωτάθλημα με τελευταίο αυτό της 6ης αγωνιστικής απέναντι στην Κηφισιά. Ήταν εκ των βασικών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και ίσως δεν τον ξαναδούμε με τη φανέλα της Λαμίας. Το όνομά του έχει μπει στη μαύρη λίστα. Στην ίδια, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime.gr, είναι μεταξύ άλλων ο Λόνγκο. Μαζί ήρθαν, μαζί ίσως φύγουν οι δύο φίλοι. Ο Ιταλός, μάλιστα, σε δηλώσεις του είχε τονίσει πως η παρουσία του Μούλα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του. Υπάρχει «θέμα» και με τον Πάβλοβετς.

Stoiximan Super League νέα (19/12): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα