Ζάρας: «Τώρα πρέπει να τρέξουμε...»

Ο Έλληνας γκαρντ του ΠΑΟΚ σχολίασε τη σημασία της σημερινής (15/2) εκτός έδρας ήττας της ομάδας του από την Κύμη.

Ο Θοδωρής Ζάρας, μετά το τέλος της σημερινής (15/2) εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κύμη, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο έχασαν οι «ασπρόμαυροι», αλλά και για το γεγονός ότι ομάδα του θα πρέπει να... τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να ανακάμψει βαθμολογικά.

«Η ομάδα γύρισε από τους 14 πόντους με πολύ καλή άμυνα
και προσωπικά καλάθια του Κόνιαρη. Εκεί που πιστεύαμε ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε εύκολα καλάθια. Μετά, το ματς εξελίχθηκε σε ντέρμπι, όπως το περιμέναμε, γιατί η Κύμη είναι μια ομάδα που ειδικά στο γήπεδό της παίζει πολύ παθιασμένα και καλά. Στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες να κλειδώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Ζάρας.

Για την κρισιμότητα του αποτελέσματος για την ομάδα του, τόνισε: «Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το σημερινό. Θα ήταν μια νίκη με μεγάλη σημασία για εμάς. Τώρα, η ομάδα μένει πίσω και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τρέξουμε για προλάβουμε και να καλύψουμε κάποιες ήττες, όπως η σημερινή».

Για το διάστημα της διακοπής και κατά πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, είπε: «Θα ξεκουραστούμε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Πιστεύω ότι το χρειαζόμαστε, γιατί περάσαμε κάποιους μήνες με διπλά παιχνίδια και δύσκολα ταξίδια. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω ότι ακόμα και στις μέρες που θα έχουμε ρεπό, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, γιατί ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Όσο για την αδυναμία που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ μακριά από το γήπεδο του σημείωσε: «Δεν μπορώ να εντοπίσω κάτι συγκεκριμένο που φταίει. Σίγουρα κάτι φταίει. Κάτι που διακρίνω είναι ότι δεχόμαστε πολλούς πόντους και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Τα παιχνίδια που δεχόμαστε 15 με 17 πόντους στο δεκάλεπτο τα κερδίζουμε, και πολλές φορές άνετα, ενώ όταν δεχόμαστε περισσότερους από 20 πόντους, υπάρχουν προβλήματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα