Πήραν την πρόκριση Τόφας και Μπεσίκτας

Τόφας και Μπεσίκτας θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Τουρκίας, αφού απέκλεισαν τις Σακάρια και Μπάνβιτ αντίστοιχα.

Η έκπληξη, και πρωτοπόρος, του Τουρκικού πρωταθλήματος Τόφας, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Σακάρια, όμως πήρε την νίκη με 80-78 και μαζί το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από το τζάμπολ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και κρίθηκε στις ελέυθερες βολές στο φινάλε με τους παίκτες της Τόφας να είναι ψύχραιμοι και εύστοχοι. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μεχία
με 29 πόντους με τον Κρόκερ να προσθέτει 15. Για την Σακάρια ο Λόπεζ είχε 18 πόντους. Στον ημιτελικό του Σαββάτου, η Τόφας θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας που νίκησε με 80-63 την Μπάνβιτ. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο (15-15), όμως η συνέχει ανήκε στην Μπασίκτας που κατάφερε να φτιάξει διαφορά και να την κρατήσει μέχρι το τέλος «σφραγίζοντας» την πρόκριση στην τετράδα. Στρόμπερι και Κλαρκ σημείωσαν από 14 πόντους για τους νικητές, ενώ από την Μπανβιτ ξεχώρισε ο Τόμας με 16 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα