Παπαθεοδώρου: «Πληρώσαμε τα χαμένα σουτ»

Ο Έλληνας τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του εξήγηση για τη σημερινή (15/2) ήττα της ομάδας του από την Κύμη.

Στην αστοχία του ΠΑΟΚ στο τελευταίο 6λεπτο του σημερινού (15/2) εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, που ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο
προπονητής του «Δικέφαλου» τόνισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, εκεί που η ομάδα της Εύβοιας έβαλε τα «μεγάλα» σουτ και ο ΠΑΟΚ τα έχασε.

«Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και στην Κύμη για τη νίκη της. Έγινε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα για τον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και όμορφες φάσεις. Το επίπεδο μπάσκετ ήταν καλό και από τις δύο πλευρές», είπε αρχικά ο Παπαθοεδώρου.

Και συνέχισε: «Εμείς είχαμε κάποια θέματα στην άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο και παρότι είχαμε σκοράρει αρκετούς πόντους, ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε ένα πολύ καλό κομμάτι στην άμυνά μας και σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές στην επίθεση περάσαμε μπροστά. Στα τελευταία 6 λεπτά, όμως, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πάρα πολλά ανοιχτά σουτ που είχαμε, σε αντίθεση με την Κύμη που έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι πήγε στο τέλος, όπου ένα σουτ του McFadden έδωσε το πλεονέκτημα και τελικά τη νίκη στην Κύμη. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον Γιάννη Καστρίτη».

Σχετικά με το πόσο επηρεάζει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι συμμετέχει σε δύο διοργανώσεις, απάντησε ο Παπαθεοδώρου: «Είναι ένα κομμάτι που μας δυσκολεύει στη διαχείρισή του. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να προσπαθούμε και στις δύο διοργανώσεις, να παίζουμε καλά, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα