Πέφτουν οι ρυθμοί στον Άρη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, ενώ αμέσως μετά αναχωρούν οι τέσσερις διεθνείς.

Η χθεσινή (14/2) νίκη επί του Λαυρίου ήταν βάλσαμο για τον Άρη από όλες τις απόψεις, αμέσως μετά δεν υπάρχει άλλη υποχρέωση για την ομάδα, λόγω του τελικού Κυπέλλου και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οπότε ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να αφήσει τους παίκτες του ένα γεμάτο τριήμερο να απολαύσουν κάποιες στιγμές ηρεμίας.

Ο προπονητής των «κίτρινων» έδωσε τριήμερο ρεπό στην ομάδα, το οποίο τελειώνει το ερχόμενο Σάββατο (17/2). Το νέο ραντεβού με
τους παίκτες στο γήπεδο είναι την Κυριακή (18/2). Και τότε, όμως, η προπόνηση δεν θα είναι σε φουλ ρυθμούς, καθώς θα αρχίσουν οι αναχωρήσεις των διεθνών.

Οι πρώτοι εκ των τεσσάρων διεθνών του Άρη που θα αναχωρήσουν είναι οι Γιάννης Αθηναίου και Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ο Μπράις Ντουβιέ, που κλήθηκε στην Εθνική Αυστρίας, πρώτα θα προπονηθεί την Κυριακή και μετά θα αναχωρήσει για τη Βιέννη.

Στην Εθνική Μαυροβουνίου κλήθηκε ο Ιβάν Μάρας για τους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου την προσεχή εβδομάδα, οπότε κι αυτός θα αναχωρήσει την Καθαρά Δευτέρα. Εφόσον επιλεγεί στη δωδεκάδα της Εθνικής της χώρας του, θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα