Το Halo Infinite δεν θα διαθέτει Loot Boxes για λεφτά

Αλλαγή σχεδίων, πορτοφόλια μέσα.

Παρά τις πρόσφατες ενδείξεις για το αντίθετο, η 343 Industries και η Microsoft δεν θα διαθέτουν loot boxes για πραγματικά λεφτά στο Halo Infinite.

Ανακοινώνοντας το μέσω Twitter, ένας Halo YouTuber έγραψε ότι "είχε πίστη" στην ικανότητα της 343 να προσφέρει ποιοτικές εμπειρίες με το Halo Infinite αλλά ήταν "απόλυτα δυσαρεστημένος"

με τις μικρο-συναλλαγές που φημολογούνταν. Ο αρχηγός του Studio Chris Lee του απάντησε να μην ανησυχεί.

"Κράτα την πίστη σου", έγραψε στο Twitter ο Lee. "Ακόμα δουλεύουμε πάνω στα τελικά σχέδια και θα κοινοποιήσουμε περισσότερα όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Halo Infinite δεν θα περιλαμβάνει loot boxes με πραγματικά λεφτά".

Μπορεί όμως όλα τα loot boxes που αγοράζονται με πραγματικά λεφτά να ανήκουν στις μικρο-συναλλαγές, αλλά δεν είναι όλες οι μικρο-συναλλαγές σχετικές με loot boxes. Αυτό σημαίνει ότι ο Lee διέγραψε την πιθανότητα να χρεώνονται με λεφτά οι παίκτες του Halo Infinite για mystery boxes, που δεν είναι σίγουρο αν θα περιέχουν το αντικείμενο που επιθυμούν. Αφήνεται ανοιχτή όμως η πιθανότητα να ξεκλειδώνονται loot boxes μέσα από το παιχνίδι ακόμα και cosmetics που παλιότερα χρεώνονταν με πραγματικά λεφτά.

Για την ακρίβεια, σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η 343 είπε, Το Halo infinite έρχεται με μικρο-συναλλαγές. Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα πως ο σχεδιαστής εμπειρίας των παικτών θα δουλέψει πάνω στις μικρο-συναλλαγές προκειμένου να "βελτιωθεί η εμπειρία των παικτών" βάζοντας πάνω από όλα βέβαια τις ανάγκες τους.

Αυτά που σίγουρα γνωρίζουμε για το Halo Infinite είναι ότι αντιπροσωπεύει το Halo 6 και δεν θα περιλαμβάνει λειτουργία Battle Royale.

Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το arcade παιχνίδι Halo: Fireteam RavenΑποκάλυψη του REQ συστήματος για το Halo 5Αντικαταστάθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo 3: ODST MCC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα