Οι Jamie Foxx και Joseph Gordon-Levitt πρωταγωνιστές σε ταινία του Netflix

Δεν υπάρχουν, ακόμα, πληροφορίες για το σενάριο της ταινίας.

Μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας έρχεται στο Netflix, η οποία ακόμα δεν έχει τίτλο, και ο Jamie Foxx μαζί με τον Joseph Gordon-Levitt θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή - ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το σενάριο, ακόμα.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ του Deadline,

η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τους Henry Joost και Ariel Schulman, οι οποίοι είχαν σκηνοθετήσει την 3η και 4η ταινία "Paranormal Activity" και θα βρεθούν και στο τιμόνι της επερχόμενης "Mega Man" ταινίας. Ο Mattson Tomlin έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας, με τους Eric Newman και Bryan Unkeless της Screen Arcade να αναλαμβάνουν την παραγωγής της ταινίας - ο Newman δουλεύει και ως σεναριογράφος, show-runner και εκτελεστικός παραγωγός για τη σειρά του Netflix, "Narcos".

Ο Jamie Foxx είναι, για την ώρα, απασχολημένος με το reboot του "Spawn", στο οποίο, όμως, θα είναι σιωπηλός. Κατά τη διάρκεια της E3 του 2018, η εταιρεία του Gordon-Levitt, HitRECord, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ubisoft για να φέρει υλικό στο "Beyond Good & Evil 2", αν και αργότερα υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με αυτή τη συνεργασία.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixΤο "Dead to Me" έρχεται στο Netflix και φέρνει στο cast τον James MarsdenTo αθλητικό δράμα "High Flying Bird" φέρνει το Netflix με γνωστά ονόματα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα