Κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο με τους Hemsworth και Thompson από τo πλατό του επόμενου "Men in Black"

Το καλοκαίρι του 2019 έρχεται και η spinoff ταινία.

Από το κοσμικό βασίλειο του Asgard ήρθανε οι δύο πρωταγωνιστές στα γυρίσματα του spinoff του "Men in Black" και πρόσφατα έφεραν μία φωτογραφία τους στη δημοσιότητα.

Η Tessa Thompson και ο Chris Hemsworth έχουν βρεθεί ξανά μαζί στο πλατό, για το "Thor: Ragnarok", σε ρόλους εμπνευσμένους από τα κόμικ της Marvel.

Για τη μελλοντική προσθήκη στο κόσμο του "Men in Black", ωστόσο, οι δύο πρωταγωνιστές θα ντυθούν στα μαύρα για δύο καινούργιους ρόλους. Ένα στιγμιότυπο από τους δυο τους στο πλατό κοινοποίησε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο ίδιος ο Hemsworth, δίνοντας στο κοινό μια πρώτη γεύση από τα κοστούμια και την ιδιότητα τους στην ταινία.

Ο Chris Hemsworth κοινοποίηση αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα "#MIB #PIB #HIB #MWIB #legendsinblack #revengers4life @tessamaethompson".

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram του Hemsworth κυκλοφόρησε η παραπάνω φωτογραφία, που παρουσιάζει τον ίδιο και τη συμπρωταγωνίστρια του όμοια ντυμένους, με λευκά πουκάμισα και μαύρες γραβάτες. ΟΙ Hemsworth και Thompson πρόκειται να ενσαρκώσουν δύο μυστικούς πράκτορες που πολεμούν εξωγήινους, όπως έκαναν και οι Tommy Lee Jones και Will Smith στη δεκαετία του '90.

Η αρχική ταινία με τίτλο "Men in Black" που κυκλοφόρησε το 1997 κατάφερε να κερδίσει και ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ είχε προταθεί για τρεις κατηγορίες. Για την επόμενη προσθήκη στη σειρά, ο νέος σκηνοθέτης F. Gary Gray σκοπεύει να αναβιώσει την ιστορία που έρχεται από τα κόμικ του 1990.

Μαζί τους στο cast θα δούμε και τον Liam Neeson, προτεινόμενο μία φορά για Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία "Schindler's List" ("Η λίστα στου Σίντλερ"), και με αρκετή εμπειρία στις ταινίες δράσης. Για το "Men in Black" θα ενσαρκώσει τον ρόλο του διευθυντή της ομώνυμης μυστικής υπηρεσίας με έδρα το Λονδίνο, όπου και θα τοποθετείται η ταινία.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast είναι η Rebecca Ferguson, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε και στο "Mission Impossible: Fallout", μαζί με τον Tom Cruise.

Η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ορισθεί για τις 14 Ιουνίου, 2019 (ΗΠΑ).

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟ Liam Neeson βάζει το μαύρο του κοστούμι για το "Men in Black"H Tessa Thompson του "Ragnarok" επανενώνεται με τον Chris Hemsworth στο reboot του "Men in Black"Ο Chris Hemsworth ίσως πρωταγωνιστήσει στο spinoff του "Men in Black"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα