Trent Reznor και Atticus Ross στη μουσική των τηλεοπτικών Watchmen

Με Nine Inch Nails το HBO.

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ (και πολλά άλλα) μουσικοί Trent Reznor και Atticus Ross αναλαμβάνουν να συνθέσουν τη μουσική για την επερχόμενη σειρά "Watchmen" του Damon Lindelof, όπως αποκάλυψε το HBO εχθές μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Το

εν λόγω ντούο έχει ξαναδουλέψει μαζί για τον κόσμο του θεάματος για τις ταινίες του David Fincher και πιο συγκεκριμένα για το "The Social Network", για την οποία μάλιστα απέσπασε και Όσκαρ Καλύτερης Μουσικής, για το "The Girl with the Dragon Tattoo" (2011) και το "Gone Girl" (2014), για τα οποία επίσης προτάθηκαν για το χρυσό αγαλματίδιο.

Να υπενθυμίσουμε πως, παρά τα χρόνια σκαμπανεβάσματα των ανακοινώσεων, η τηλεοπτική προσαρμογή του ομώνυμου graphic novel του Alan Moore ανακοινώθηκε επίσημα πέρυσι, με τον δημιουργό των "Lost" και "Leftovers", Damon Lindelof, να τελεί χρέη δημιουργού, σεναριογράφου, showrunner κι εκτελεστικού παραγωγού.

Αν και η σειρά δεν θα είναι μια άμεση προσαρμογή των κόμικ, ο Lindelof ωστόσο περιέγραψε το graphic novel ως "επικίνδυνο", λέγοντας πως ο λόγος που ανέλαβε το project είναι γιατί "διανύουμε επικίνδυνους καιρούς και χρειαζόμαστε επικίνδυνες σειρές. Αυτό που πιστεύουμε για τους υπερήρωες είναι λάθος".

Τούτων λεχθέντων, η επερχόμενη σειρά Watchmen του HBO υπόσχεται να παραδώσει νέους χαρακτήρες σε ένα σύγχρονο σκηνικό, με τον τόνο να χαρακτηρίζεται από τον Lindelof ως "φρέσκος και βρώμικος και σπινθηροβόλος και παράλογος".

Στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε το μέχρι τώρα ανακοινωμένο cast της επερχόμενης σειράς.

Η δραματική κόμικ σειρά αναμένεται το 2019 στο HBO, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν ακριβή ημερομηνία.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΕπίσημη η έναρξη για τους "Watchmen" του LindelofΤρεις νέες "μικρές" προσθήκες στο cast του "Watchcmen"Φωτογραφίες από τα σκηνικά της σειράς "Watchmen" αποκαλύπτουν μέρος της πλοκής της

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα