Νέες πληροφορίες σχετικά με τα DLC του Call of Duty: Black Ops 4

Δωρεάν DLCs για όλους.

Η Activision μαζί με την Treyarch προϊδεάζουν τους φίλους του Call of Duty: Black Ops 4 για το μέλλον του τίτλου μετά την κυκλοφορία του.

Σύμφωνα με δημοσίευση που πραγματοποιήθηκε στο PlayStation Blog, η Activision

επιβεβαίωσε ότι όλο το περιεχόμενο που θα συστηθεί στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του θα γίνει πρώτα στους κατόχους της PS4 έκδοσης.

Παράλληλα, εξέδωσε και λεπτομέρειες ως προς τη φύση των DLC, τα οποία θα περιλαμβάνουν μια βελτιωμένη εκδοχή του χάρτη "Nuketown", που θα διατεθεί τον Νοέμβριο, και την εμφάνιση νέων Specialists τον Δεκέμβριο.

To battle royale mode του Black Ops 4, ονόματι Blackout, θα λάβει νέα modes και expansions καθώς επίσης και συχνές ενημερώσεις. Ταυτόχρονα οι παίκτες θα δούνε και την προσθήκη εβδομαδιαίων και seasonal events καθώς επίσης και limited-time events.

Σε άλλα σχετικά νέα με το Blackout Mode του τίτλου, η Beta ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδα και η Treyarch ήδη ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσει.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceH Treyarch ανακοινώνει τις αλλαγές στο Blackout μετα την betaΑνακοινώθηκε η ημερομηνία της beta του Call of Duty: Black Ops 4 BlackoutΤο νέο Call of Duty Multiplayer Beta trailer περιέχει teaser από το Blackout mode

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα