Το Avengers: Endgame διέλυσε το ρεκόρ προπωλήσεων του Star Wars: The Force Awakens

Όχι ότι δεν το περιμέναμε.

Οι προπωλήσεις για τα εισιτήρια του "Avengers: Endgame" άνοιξαν παγκοσμίως και έφεραν τα πάνω κάτω στα site των κινηματογράφων παγκοσμίως, με πολλά από αυτά να αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω κίνησης (ακόμα και στην Ελλάδα). Παρόλα αυτά, τίποτε δεν εμπόδισε την ταινία από το να αποκτήσει το πρώτο της ρεκόρ.

To Fandago (η μεγαλύτερη ιστοσελίδα πωλήσεων εισιτηρίων στις ΗΠΑ) ανακοίνωσε ότι το "Avengers: Endgame" είναι η ταινία

με τις περισσότερες προπωλήσεις εισιτηρίων σε 24 ώρες. Όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ που είχε μέχρι προηγουμένως το "Star Wars: The Force Awakens" σε μόλις 6 ώρες. Πίσω τους ακολουθούν άλλες ταινίες της Disney, τα "Star Wars: The Last Jedi", "Rogue One: A Star Wars Story" και "Avengers: Infinity War".

"Οι προπωλήσεις του Avengers: Endgame ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και κατάφερε περάσει το Star Wars: The Force Awakens, τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, καταφέρνοντας σε μόλις έξι ώρες να είναι πρώτο, στις 24 πρώτες ώρες πωλήσεων ", είπε ο Erik Davis του Fandago σε δήλωση του (μέσω ComicBook).

credit: Fandago

Πολλοί μεγάλοι κινηματογράφοι αντιμετώπισαν πρόβλημα εξαιτίας του φόρτου των site τους από την προσπάθεια των fans να αγοράσουν εισιτήριο άμεσα, μεταξύ των οποίων τα Fandago, AMC, Cinemark, τα Odeon του Ηνωμένου Βασιλείου, ακόμα και τα δικά μας ελληνικά Village.

Εισιτήρια έχουν αρχίσει επίσης να εμφανίζονται στο eBay με κόστος να ανέρχεται έως και τα $500 (μέσω CBR), τα οποία όμως μάλλον φροντίζει η Disney να κατέβουν ταχύτατα ή όντως τα αγοράζει κόσμος.

Image credit: CBR

Μόνο χαρούμενοι θα μπορούσαν να είναι οι σκηνοθέτες της ταινίας, Anthony και Joe Russo, και δεν έχασαν στιγμή από το να ευχαριστήσουν τους fans για την υποστήριξη, γράφοντας στο twitter, μαζί με ένα screenshot του ρεκόρ, "Απίστευτο. Είστε φανταστικοί. #WhateverItTakes"

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, είπε στο νεώτερο τεύχος του Empire ότι οι πρώτες τρεις φάσεις του MCU θα ονομάζονται τώρα "The Infinity Saga". To "Avengers: Edgame" θα τελειώσει την ιστορία με τον Thanos, που ξεκίνησε σιγά-σιγά το 2008 με την πρώτη ταινία "Iron Man".

O Evans μίλησε προσφάτως για την επιλογή του ως Captain America, έναν ρόλο που αρνήθηκε δύο φορές, αλλά και πώς ένιωσε βλέποντας την πρώτη ώρα της ταινίας.

Το "Avengers: Endgame" κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece29 φωτογραφίες από το νεώτερο teaser του Avengers: EndgameΞεκίνησαν οι προπωλήσεις για το Avengers: EndgameΝέο trailer με νέες σκηνές για το Avengers: Endgame

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα