Η ανάπτυξη του Dragon Age 4 καθυστέρησε λόγω Anthem

Αμάν ρε Anthem.

H ανάπτυξη του Dragon Age 4 πέρασε από σαράντα κύματα αφού μέχρι που ξανάρχισε από το μηδέν, εξαιτίας του Anthem.

Η εταιρεία ξεκίνησε να ασχολείται με το παιχνίδι, όπως μας λέει και το pcgamer, ήδη από το 2017, υπό την ηγεσία του Mark Darrah αλλά και τον παλιό γνώριμο στο franchise Mike Laidlaw.

Η αποχώρηση, ωστόσο, του General

Manager του Anthem, Mike Laidlaw, ο οποίος πήγε στη Ubisoft, έκανε δυσκολότερα τα πράγματα για το Dragon Age, αφού ο Darrah κλήθηκε να πάρει τη θέση του. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η BioWare αποφάσισε να αφιερώσει περισσότερους πόρους στο Anthem, έτσι ώστε να προλάβει την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο.

Η αλήθεια είναι πως το Anthem αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Από συνεχόμενες αλλαγές στο προσωπικό μέχρι και αλλαγές στην κατεύθυνση, δεν ήταν λίγοι οι υπάλληλοι που έπαιρναν άδεια λόγω άγχους. Μερικοί μάλιστα φρόντιζαν να μην επιστρέψουν ποτέ μετά την άδεια. Η BioWare, φρόντισε να απαντήσει στις συγκεκριμένες ιστορίες.

Η αλήθεια είναι, πως αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το Anthem είχε μια δύσκολη αρχή. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε με αρκετά προβλήματα, κάτι το οποίο παραδέχθηκαν και οι ίδιοι οι developers. Χρειάστηκαν αρκετές βελτιώσεις και πολλή δουλειά από τη BioWare, η οποία δεν απογοητεύτηκε από το κακό ξεκίνημα, για να καταφέρει τελικά να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων για τον Φεβρουάριο.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο review μας σχετικά με το Anthem. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΡεκόρ μεγαλύτερης συλλογής Video Games στον κόσμο καταχωρήθηκε στο GuinnessΤο r/Games του Reddit έκλεισε για ΠρωταπριλιάProject Sakura Wars | Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα