Οι γιαγιάδες του "Bad Moms" αποκτούν δική τους ταινία

Και οι μαμάδες των μαμάδων είναι κακές...

To "Bad Moms" (2016) θα γίνει τριλογία, η οποία θα επικεντρώνεται στις μαμάδες των μαμάδων που γνωρίσαμε στις δύο προηγούμενες ταινίες.

Τίτλος της θα είναι ο "Bad Moms’ Moms", και σύμφωνα με το Variety, θα πρωταγωνιστούν οι Christine Baranski, Susan Sarandon και Cheryl Hines. Οι τρεις ηθοποιοί πρωτοεμφανίστηκαν στη δεύτερη ταινία του franchise, "A Bad Moms Christmas" (2017), και η ταινία

θα παρουσιάζει "μια νέα περιπέτεια, η οποία θα φέρει μεγάλα ταλέντα του καλλιτεχνικού χώρου", σύμφωνα με την δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος του STX Films, του στούντιο παραγωγής των ταινιών, Adam Fogelson.

Το "Bad Moms" είχε σκηνοθετηθεί και γραφτεί από τους Jon Lucas και Scott Moore. Το cast αποτελούταν από τις Mila Kunis, Christina Applegate, Kristen Bell, οι οποίες καταπιεσμένες από τη 'δύσκολη δουλειά' του να είσαι μαμά, αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να πάρουν άδεια. Μαζί τους πρωταγωνιστούσαν οι Kathryn Hahn, Jay Hernandez, Annie Mumolo και Jada Pinkett Smith. Το "A Bad Moms Christmas" βγήκε ένα χρόνο αργότερα και παρουσίαζε τις ίδιες μαμάδες την περίοδο των Χριστουγέννων, οι οποίες πλέον πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δικές τους μαμάδες, Christine Baranski, Susan Sarandon και Cheryl Hines, και την κριτική τους σχετικά με τον τρόπο ζωής τους. Η πρώτη ταινία απέφερε $ 183,9 εκ. στο box office, κάτι καλό αν σκεφτεί κανείς ότι ο προϋπολογισμός της ήταν μόλις $22 εκ.. Η δεύτερη ταινία τα πήγε εξίσου καλά. Ο προϋπολογισμός της ήταν ύψους $28 εκ. και απέφερε $130,6 εκ. στο box office.

Η ανακοίνωση για την εν λόγω ταινία έγινε κατά τη διάρκεια του CinemaCon, το μεγαλύτερο συνέδριο για τους ιδιοκτήτες κινηματογράφων, όπου οι λίγοι αυτοί τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να δουν trailers, πλάνα που δεν έχουν προβληθεί ξανά, και σε μερικές περιπτώσεις μέχρι και ολόκληρες ταινίες, έτσι ώστε να αποφασίσουν ποιες θα προβληθούν στους κινηματογράφους τους. Ηθοποιοί και σκηνοθέτες δίνουν συνεντεύξεις σε πάνελ και το συνέδριο είναι 'ανοιχτό' για όλους. Πιο συγκεκριμένα, το συνέδριο ξεκίνησε το 2011 και φιλοξενεί ιδιοκτήτες από τουλάχιστον 80 χώρες.

Φέτος, το συνέδριο πραγματοποιείται μεταξύ των ημερομηνιών 1-4 Απριλίου. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΝέες αφίσες από το CinemaCon 2019Αφίσες του CinemaConΚινηματογραφικός Οδηγός Απριλίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα