Σούπερ (Καπ) Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με 5-0 την Άιντραχτ μέσα στην Φρανκφούρτη και κατέκτησε για όγδοη φορά στην ιστορία της το Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Στην προηγούμενη επίσκεψή τους στην Φρανκφούρτη, οι Βαυαροί είχαν πληγωθεί καθώς είχαν υποστεί την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από την τοπική ομάδα, που είχε τότε στον πάγκο της τον Νίκο Κόβατς.

Ο Κροάτης όμως μετακόμισε το καλοκαίρι στο Μόναχο και στην επίσκεψη στα παλιά του λημέρια κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο στη νέα
του δουλειά, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να σημειώνει χατ - τρικ.

Ο Λεβαντόφσκι έδειξε τις άγριες διαθέσεις του στο 21' όταν μετά απο σέντρα του Κίμιχ, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πολωνός έκανε το 2-0 έπειτα από άστοχη έξοδο του Ρένοβ σε κόρνερ του Ρόμπεν.

Στο 54', έπειτα από συνεργασία Ρόμπεν και Μίλερ, ο Λεβαντόφσκι βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε τον Άμπραχαμ και συμπλήρωσε το χατ - τρικ.

Στο 63', ο Αλάμπα έκανε την σέντρα, ο Ρένοβ δεν μπόρεσε να διώξει και ο Κομάν από κοντά διαμόρφωσε το 4-0΄.

Η Μπάγερν τελείωσε το μας με δέκα καθώς στο 79' ο Αλάμπα τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τους Βαυαρούς να έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους.

Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πετύχουν άλλο ένα γκολ στο 85' με τον Τιάγκο να παίρνει πάσα του Κομάν στο σημείο του πέναλτι και να κάνει το 5-0.
Keywords
Τυχαία Θέματα