QuakeCon 2018: Η Bethesda εξηγεί την λειτουργία των quest στο Fallout 76

Σήματα καπνού;

Από τότε που μάθαμε ότι το Fallout 76 θα κυκλοφορήσει χωρίς NPC, αναρωτιόμασταν το πώς ακριβώς θα παίρνουμε τα διάφορα quest.

Ο Pete Hines, μιλώντας στο VG 24/7, δήλωσε πως στον κόσμο δεν θα υπάρχουν NPC στην μορφή ανθρώπων, αλλά υπάρχουν και άλλοι, όπως τα ρομπότ, τα οποία θα μπορούν να μας προμηθεύσουν με αποστολές.

Συγκεκριμένα είπε "Όταν κυκλοφορείτε στον κόσμο, καταλαβαίνετε ότι δεν ήσασταν οι μόνοι που πέρασαν από εδώ. Υπήρχαν άνθρωποι πριν

από εσάς που έψαξαν και εξερεύνησαν πράγματα και αυτοί έχουν αφήσει πίσω στοιχεία. Είναι πολύ βασικό να εξερευνήσετε τον κόσμο για πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιπλώσετε την ιστορία και να μάθετε τί ακριβώς συνέβη".

Θα επικεντρωθούμε δηλαδή στην περιβαλλοντική εξερεύνηση, ενώ ίσως να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με εκείνους που ζούσαν πριν από εμάς, με πολύ περίεργους και συναρπαστικούς τρόπους. Κάθε σημείωμα, holotape και computer terminal μπορεί να μας δώσει ένα στοιχείο.

Όπως καταλαβαίνετε η εταιρεία θέλει να οξύνει την παρατηρητικότητά μας και να μας κάνει να σκάψουμε σε κάθε πιθανή γωνία του εξαιρετικού και γεμάτου open-world κόσμου.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceFallout 76 Nuclear Trailer - E3 2018Fallout 76: Base Building Trailer - E3 2018Fallout 76: Reclamation Day Gameplay Demo - E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα