Bethesda: To "The Elder Scrolls: Legends" θα κυκλοφορήσει μόνο σε κονσόλες με crossplay

Shots fired;

Μετά από δηλώσεις ότι το "The Elder Scrolls: Legends" θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες, η Bethesda ήρθε να διευκρινίσει ότι θα το δούμε μόνο στα συστήματα που υποστηρίζουν crossplay.

Όπως ήταν φυσικό, είχαμε υποθέσει ότι το παιχνίδι καρτών θα έρθει σε Switch, Xbox One και PS4, αλλά οι τελευταίες

εξελίξεις αφήνουν το τελευταίο εκτός της εξίσωσης. Αυτό συμβαίνει διότι η Sony φαίνεται να παραμένει σταθερή στην θέση του να μην υποστηρίζει crossplay, αλλά η Bethesda δεν φαίνεται να ιδρώνει.

Σύμφωνα με το PC Gamer, ο Pete Hines της Bethesda, τόνισε πως ο όρος αυτός δεν είναι προς συζήτηση, αν και ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις με όλους τους παραγωγούς hardware. Φαίνεται πως η εταιρεία δεν θέλει να περιορίσει τους παίκτες και θα είναι αμείλικτη όσον αφορά το crossplay.

"Δεν μπορούμε να μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές εκδοχές του παιχνιδιού. Στην μια μπορείς να μεταφέρεις την πρόοδό σου, ενώ στην άλλη είσαι περιορισμένος σε ένα συγκεκριμένο οικοσύστημα. Το τελευταίο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Δεν θα δεχθούμε δικαιολογίες τύπου 'Έχει καλύτερο framerate σε αυτή την κονσόλα ή καλύτερα controls'. Δεν έχει σημασία."

Αν θα αλλάξει η στάση της Sony μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν ξέρουμε, αλλά και να μην το κάνει, η Bethesda δεν θα ρίξει στάλα ιδρώτα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceElder Scrolls Legends Trailer - E3 2018Διαθέσιμο το The Elder Scrolls: Legends Heroes of Skyrim σε κινητάThe Elder Scrolls: Legends E3 2016 Official Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα