ΠΣΖ: Χάος στην προπόνηση

ΠΣΖ: Χάος στην προπόνηση evlachosΤρί, 03/02/2021 - 01:09

Σύμφωνα με την Εκίπ, ο Ολλανδός μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Μίτσελ Μπάκερ αποχώρησε έξαλλος από την προπόνηση της ομάδας αφού ζήτησε αλλά δεν πήρε εξηγήσεις για την απουσία του από την ομάδα στον αγώνα με την Ντιζόν την προηγούμενη αγωνιστική. 

Από την στιγμή που ανέλαβε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο Μπάκερ από βασικός αριστερός μπακ πέρασε στον πάγκο για να γίνει ξανά βασικός ο Κουρζάβα. 

Το Σάββατο στην εκτός έδρας νίκη με 4-0 απέναντι

στην Ντιζόν ο Αργεντινός μάνατζερ αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κουρζάβα αλλά δεν επέλεξε για το αριστερό άκρο τον Μπάκερ αλλά τον κεντρικό αμυντικό Ντιαλό.

Την Κυριακή ζήτησε εξηγήσεις για τον παραγκωνισμό του από το προπονητικό τιμ αλλά δεν ικανοποιήθηκε. Αποχώρησε έξαλλος και κλώτσησε και διαφημιστικές πινακίδες στο προπονητικό κέντρο.

Ο Κουρζάβα ήταν αυτός που προσπάθησε να τον ηρεμήσει φωνάζοντας "Μιτς γύρνα πίσω". Ο Μπάκερ πήγε στα αποδυτήρια, ηρέμησε, επέστρεψε, ζήτησε συγνώμη από τον Ποτσετίνο και τους συνεργάτες του και ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να μιλήσει. 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Έξαλλος, χτυπώντας διαφημιστικές πινακίδες, αποχώρησε από την προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ολλανδός μπακ Μίτσελ Μπάκερ.  Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 01:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα