Μάντσεστερ Γ.: Στροφή σε Γκριεζμάν

Μάντσεστερ Γ.: Στροφή σε ΓκριεζμάνevlachosΤρί, 03/02/2021 - 00:41

Η Ντόρτμουντ δεν συζητά μείωση των απαιτήσεών της για την παραχώρηση του Τζέιντον Σάντσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως βαρέθηκε να περιμένει. 

Στρέφεται στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν για το επόμενο καλοκαίρι έναν παίκτη που μπορεί να αποκτήσει με πολύ λιγότερα από τα 120 εκατομμύρια που ζητούν οι Γερμανοί για την παραχώρηση του Σάντσο. 

Η Μπαρτσελόνα σίγουρα δεν

θα δώσει φτηνά έναν παίκτη για τον οποίο ξόδεψε επίσης, 120 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. 

Η σχέση του όμως με την ομάδα και τον κόσμο δεν είναι καλή και φαίνεται και στα νούμερα με τα μόλις 15 γκολ σε 58 ματς πρωταθλήματος. Στην Γιουνάιτεντ πιστεύουν πως με ένα ποσό κοντά στα εξήντα εκατομμύρια μπορούν να αποκτήσουν τον Παγκόσμιο πρωταθλητή με την Γαλλία αν και αναμένεται να βρουν ως αντίπαλο για την απόκτησή του την Παρί Σεν Ζερμέν. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κυνηγήσει τον Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ το επόμενο καλοκαίρι αλλά τον πιο φτηνό... Αντουάν Γκριεζμάν. Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 00:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα