Άρσεναλ: Τελειώνει ο Λακαζέτ

Άρσεναλ: Τελειώνει ο ΛακαζέτevlachosΔευ, 03/01/2021 - 23:10

Ο Λακαζέτ έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ ως το καλοκαίρι του 2022 και όταν αποκτήθηκε από τους κανονιέρηδες δήλωσε πως πραγματοποίησε ένα παιδικό όνειρο καθώς στο Λονδίνο αγωνίστηκε ο αγαπημένος του Τιερί Ανρί.

Το όνειρο δεν τελείωσε το περασμένο καλοκαίρι

όταν ο Λακαζέτ ήταν η πρώτη επιλογή της Ατλέτικο Μαδρίτης για την επίθεση, η οποία τελικά απέκτησε τον Λουίς Σουάρες. 

Φημολογείται ότι η Ισπανική ομάδα θα επιστρέψει το καλοκαίρι για την απόκτησή του ενώ στην λίστα έχουν προστεθεί τόσο η Μονακό όσο και η Ρόμα. Η Άρσεναλ μοιάζει απίθανο να ανανεώσει την συνεργασία μαζί του και σίγουρα δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να εισπράξει τίποτα το καλοκαίρι του 2022. 

Φέτος ο Λακαζέτ έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δώσει και 3 ασίστ σε 30 αγώνες. Μπορεί να μην έχει τα νούμερα του ειδώλου του Τιερί Ανρί αλλά συνολικά σε 157 ματς έχει 59 γκολ και 28 ασίστ. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Όλα δείχνουν ότι πέντε χρόνια μετά την άφιξή του στο Λονδίνο ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ. Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 23:10 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα