Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1-1: «Δωράκι» στην Ατλέτικο πριν το ντέρμπι (HL)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σοσιεδάδ 1-1: «Δωράκι» στην Ατλέτικο πριν το ντέρμπι (HL)basket1thanosΔευ, 03/01/2021 - 23:57

Κινδύνεψε ακόμη και με την ήττα. Τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε αήττητη για 6ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, χάρη σε ένα τέρμα του Τζούνιορ Βινίσιους στο 89ο λεπτό.

Το «Χ» όμως δεν βολεύει τους «μερέγχες» καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στο +5, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, που φάνηκε η απουσία του Καρίμ Μπενζεμά στην κορυφή της επίθεσης, ο Πόρτου έβαλε «φωτιά»

στο παιχνίδι στο 55', ανοίγοντας το σκορ για την Σοσιεδάδ των πολλών απουσιών.

Η «Βασίλισσα» πίεσε, έκλεισε στα καρέ της την αντίπαλο και εν τέλει βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα. Όμως, πιο αργά από ότι θα έπρεπε για να μπορέσει να διεκδικήσει το τρίποντο της νίκης. Έτσι αρκέστηκε σε μία όπως προείπαμε άβολη ισοπαλία.

Συγκινητική η προσπάθεια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήρθαν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με πολύ σοβαρές απουσίες και από πολύ δυνατό παιχνίδι μόλις πριν τέσσερα 24ώρα (0-0 στο Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ).

Όλα αυτά, έξι ημέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της La Liga ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ (07/03), που θα κρίνει πολλά.

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Real Sociedad - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 5 σερί νίκες, ήρθε ισόπαλη με την εξαιρετική Σοσιεδάδ και πλέον βρίσκεται στο -5 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει παιχνίδι λιγότερο). Την Κυριακή (07/03) το ντέρμπι της Μαδρίτης. Article publish on Δευ, 03/01/2021 - 23:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα