Iβανίσεβιτς: “Ίσως δούμε ξανά τον Τζόκοβιτς στο χώμα”

22:51 1/3/2021 - Πηγή: Tennis24
Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην αρχή της χωμάτινης σεζόν.

Ίσως να μην δούμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνίζεται τον Μάρτιο στο τουρ.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο κέρδισε το Αυστραλιανό Όπεν “κουβαλώντας” τραυματισμό από την αναμέτρηση κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ, με τον ίδιο να προαναγγέλλει ένα “ελαφρύ” πρόγραμμα από εδώ και πέρα στην καριέρα του με έμφαση να είναι φορμαρισμένος στα Major.

Ο προπονητής του, Γκόραν Ιβανίσεβιτς μας προετοιμάζει

στο ενδεχόμενο να δούμε ξανά τον Νόβακ να παίζει μετά από αρκετές εβδομάδες.

“Eξαρτάται από τον τραυματισμό του πότε θα τον δούμε. Πάντως, δεν υπάρχει βιασύνη. Το μόνο τουρνουά που ίσως παίξει τον Μάρτιο είναι το Μαϊάμι”.

“Η επόμενη ακτινογραφία του είναι σε δύο εβδομάδες και θα αποφασίσουμε τότε δίχως να πάρουμε ρίσκο. Καλύτερα να αγωνιστεί όταν είναι πανέτοιμος στο χώμα ώστε να διεκδικήσει το 2ο Ρολάν Γκαρός”.

“Αν δείτε τον προγραμματισμό του την τελευταία πενταετία, δεν παίζει πάρα πολλά τουρνουά. Μόνο με καλή προετοιμασία και έξυπνο πρόγραμμα είσαι σε φόρμα στα Slam. Θα παίξει σε ένα ή δύο τουρνουά πριν το Ρολάν Γκαρός, σε ένα χορτάρινο τουρνουά πριν το Wimbledon και μετά προετοιμασία για Ολυμπιακούς Αγώνες και Αμερικανικό Όπεν” ανέφερε ο Κροάτης coach επιβεβαιώνοντας τον προσανατολισμό του Νόλε για τα μεγάλα τουρνουά.

Κώστας Αϊτάκης

The post Iβανίσεβιτς: “Ίσως δούμε ξανά τον Τζόκοβιτς στο χώμα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα