ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ ο Μπρένερ

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, εντός έδρας, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ, ήταν και ο μεγάλος άτυχος της συνάντησης από την ομάδα του. Κι αυτό, διότι ακριβώς στη φάση του γκολ τραυματίστηκε στο πόδι.

Συγκεκριμένα, πέφτοντας στο έδαφος μετά την κεφαλιά που έκανε, πάτησε άσχημα, γύρισε

το πόδι του και υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Επομένως, χάνει τον ερχόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό (6/11) εντός έδρας, ακολουθεί η διακοπή λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων και η επιστροφή του στα παιχνίδια θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας του στο διάστημα που θα διακοπεί το πρωτάθλημα.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, είναι εξαιρετικά κακό το γεγονός ότι, ενώ έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, χάνει με τραυματισμούς τους σκόρερ του! Αυτό που συνέβη με τον Μπρένερ έγινε τις προηγούμενες αγωνιστικές με τους Κόντε, Γκαρντάβσκι και Μιλιντσεάνου, που σκόραραν τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και σταδιακά έμειναν εκτός δράσης, τη στιγμή που ανέβαιναν ψυχολογικά και έβρισκαν αγωνιστικό ρυθμό και σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα. Ακόμη κι ο Μορέιρα, όταν σκόραρε με τον Ατρόμητο, ακολούθως πήγε στη Γουινέα, όπου κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του, για να εγκλωβιστεί εκεί λόγω του πραξικοπήματος που έγινε και να μείνει πίσω αγωνιστικά!

Να σημειωθεί ότι κι ο Περέα, που έχασε τελικά τον αγώνα με τον Αστέρα λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη από το παιχνίδι Κυπέλλου που προηγήθηκε με την ΑΕΛ, αποδείχτηκε ότι έχει υποστεί ρήξη ενός συνδέσμου στον ώμο. Θα γίνει προσπάθεια να παίξει με τον Παναιτωλικό, έστω κάνοντας ένεση. Στο παιχνίδι αυτό, πάντως, θα είναι διαθέσιμος ο Γκαρντάβσκι, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και επιστρέφει.

Keywords
Τυχαία Θέματα