Κλαούντιο Μαρκίζιο: «Έχει χαθεί το DNA της Γιουβέντους»

Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψε για να αντικαταστήσει τον Αντρέα Πίρλο στον πάγκο των «μπιανκονέρι», αλλά δυσκολεύεται να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή υπολείπεται των πρωτοπόρων Νάπολι και Μίλαν, 16 ολόκληρους βαθμούς.
Ο Μαρκίζιο είπε ότι το DNA της Γιουβέντους έχει χαθεί και θυμάται τη σεζόν 2010-11 όταν τότε υπό τον Λουίτζι Ντελνέρι, η ομάδα τερμάτισε έβδομη στη Serie A

με 15 νίκες, 13 ισοπαλίες και 10 ήττες.

Τη σεζόν 2015-16, η Γιουβέντους ήταν 10η στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγώνες και κατέληξε να κερδίσει νταμπλ στο τέλος, αλλά ο Μαρκίζιο δεν μπορεί να δει ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και εφέτος.
«Δεν βλέπω καμία ομοιότητα με το 2015-16, τη σεζόν της μεγάλης επιστροφής», είπε ο Μαρκίζιο στη «Gazzetta dello Sport». «Μάλλον το 2010-11 έρχεται στο μυαλό μου, η χρονιά κατά την οποία τερματίσαμε έβδομοι. Όταν μπαίνεις σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, δεν είναι εύκολο να βγεις από αυτά. Η ομάδα δεν είναι κακή, αλλά δεν υπάρχει ταυτότητα, το καλό παιχνίδι δεν φαίνεται ακόμα. Χρειαζόμαστε ένα σοκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα