Παναθηναϊκός: Σε κατάσταση ανάγκης, νοκ άουτ ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα χάσει τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη (4/11) στο Βελιγράδι και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ο Νέντοβιτς υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό την Δευτέρα (1/11). Ο Σέρβος υποβλήθηκε σε εξετάσεις όταν και διαπιστώθηκε το μέγεθος της ζημιάς. Βεβαίως από τη στιγμή κατά την οποία χτυπήθηκε με νέα θλάση ο Νέντοβιτς στον

Παναθηναϊκό ανησυχούν έντονα. Και όχι άδικα. Ο Σέρβος πέρυσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Ενώ συνολικά στην καριέρα του είχε αντιμετωπίσει αρκετά θέματα με τραυματισμούς.

Ως εκ τούτου, ο Νέντοβιτς δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν είναι αυτό το μόνο πρόβλημα που έχει μπροστά του ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για την ακρίβεια τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου όσο και ο Οκάρο Γουάιτ δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Και οι δύο ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης την Τρίτη (2/11) και τίποτα δεν είναι σίγουρο σχετικά με τη συμμετοχή τους.

Ο Παπαπέτρου έχει ένα τραυματισμό στο ισχίο. Ο Γουάιτ έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Η θέλησή τους να αγωνιστούν είναι δεδομένη αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να είναι ιατρικώς έτοιμοι προκειμένου να δηλώσουν παρουσία στο Βελιγράδι.

Ποια είναι η μέρα της κρίσεως και για τους δύο παίκτες; Με δεδομένη φυσικά την απουσία του Νέντοβιτς όλη η προσοχή έχει να κάνει με τους Παπαπέτρου και Γουάιτ. Η Τετάρτη (3/11) πριν από την αναχώρηση για το Βελιγράδι, θα κρίνει πολλά. Οι δύο παίκτες θέλουν να βρεθούν στη Σερβία για τον αγώνα.  Αλλά όπως προαναφέραμε, δεν είναι αρκετή η διάθεση.

Γιώργος Νικολαιδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα