Παπαδόπουλος: «Μας τρόμαξε λίγο αλλά είναι εντάξει»

Ο ομοσπονδιακός της Εθνικής Παίδων Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ανακουφισμένος για την κατάσταση της υγείας του Αναστάση Κωστόπουλου αλλά και για την ήττα από την Τουρκία.

«Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είναι καλά το παιδί. Μας τρόμαξε λίγο, αλλά ευτυχώς γύρισε στο ξενοδοχείο και είναι εντάξει», είπε για τον παίκτη ο ομοσπονδιακός, ενώ για το ματς πρόσθεσε:

««Είχαμε καλύτερα ποσοστά στις βολές σε σχέση με χθες, καλές επιλογές, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν αντιδράσαμε καλά και η Τουρκία επέστρεψε στο παιχνίδι και τελικά το κέρδισε. Σε
όλο το παιχνίδι κρατούσαμε τους ψηλούς τους εκτός, αλλά είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στα ύψη, η μπάλα περνάει πολύ μέσα και κάποια στιγμή δεν αντέξαμε».

Για την επόμενη αντίπαλο Κροατία ανάφερε: «Είναι από τις μπασκετικές σχολές. Όπως έπρεπε να ξεχάσουμε τη νίκη της πρώτης μέρας, τώρα πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή. Θα δούμε το παιχνίδι με συγκέντρωση, θα πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα, ώστε να καλύψουμε το όποιο μειονέκτημά μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη αυτή, πριν αρχίσουν οι νοκ άουτ αγώνες».
Keywords
Τυχαία Θέματα