Κάνει “θαύματα” ο Φέντερερ!

Ο, εδώ και πολλά χρόνια, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του Ρότζερ Φέντερερ, Πιέρ Παγκανίνι έχει εκπλαγεί από τα κατορθώματα του “Βασιλιά” σε τόσο προχωρημένη τενιστικά ηλικία…

Φέντερερ και Παγκανίνι πάνε πίσω πάρα πολλά χρόνια…

Μπορεί να μην μνημονεύεται για τις αθλητικές του δεξιότητες όσο, παραδείγματος χάριν, οι Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά ο Ρότζερ Φέντερερ είναι, πέραν από τεράστιος τενίστας, ένας συνολικά άρτιος αθλητής.

Και ποια μεγαλύτερη απόδειξη ψάχνετε από το γεγονός πως, στα 37 του, διεκδικεί ακόμα Slams και το Νο1 της παγκόσμιας

κατάταξης έχοντας μάλιστα κατακτήσει τρία Major μετά τα 35 του χρόνια!

Ο Παγκανίνι γνωρίζει το σώμα και τις ικανότητές του “Βασιλιά” όσο κανείς αλλά μέχρι και αυτός έχει εκπλαγεί από τα επιτεύγματα του συνεργάτη του.

“Νομίζω ότι τι πάθος του για το άθλημα και για αυτό που κάνει έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερο με την πάροδο των ετών. Το σώμα του κάνει “θαύματα” που είναι δύσκολο να αποτυπώσεις με λόγια ή να το βάλεις σε ένα πλαίσιο” ανέφερε ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

Μάλιστα, παρομοίασε τον Φέντερερ με…μπαλαρίνες παραθέτοντας ένα εύστοχο σχόλιο!

“Συγκρίνετε αυτό που κάνει ο Ρότζερ με το μπαλέτο. Μοιάζει αρμονικό, όμορφο, καλλιτεχνικό. Φαίνεται “εύκολο” αλλά νομίζετε ότι οι μπαλαρίνες δεν δουλεύουν; Όχι απλά δουλεύουν αλλά “σκοτώνονται” στη δουλειά! Το ίδιο ισχύει και για τον Ρότζερ” κατέληξε ο Παγκανίνι.

Ο Φέντερερ θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Cincinatti Masters στην πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά μετά το Wimbledon.

Κώστας Αϊτάκης

The post Κάνει “θαύματα” ο Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα