To Rage 2 θα έχει ιπτάμενα οχήματα

Και το έχουμε δει ήδη.

Το Rage 2 θα ξεφύγει λίγο από τα συνηθισμένα αυτοκίνητα και απ'ότι φαίνεται θα πετάμε με αυτά, όπως δήλωσε η Avalanche Studios στο IGN κατά τη διάρκεια του QuakeCon 2018.

Για την ακρίβεια, είχαμε ήδη επιβεβαιώσει την παραπάνω πληροφορία μέσα από το gameplay trailer του παιχνιδιού στην E3. Δείτε το παρακάτω σε λούπα γιατί διαρκεί μόλις ένα δευτερόλεπτο:

Δεν είναι jet,
αλλά ένα μικρό όχημα για να πετάτε. Όπως και να χει, είναι ακόμα ιπτάμενο.

Όταν ο Magnus Nedfors ρωτήθηκε για το αν το όχημα "πετάει κανονικά" ή αποτελεί κάποιου είδους hoverbike, και απάντησε ότι βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. “Δεν είναι jet, αλλά ένα μικρό όχημα για να πετάτε. Όπως και να χει, είναι ακόμα ιπτάμενο,” εξήγησε.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι παίκτες θα έχουν τρία αυτοκίνητα που θα είναι δικά τους, ένα αμάξι, ένα ποδήλατο και ένα ιπτάμενο όχημα,” εξήγησε, λέγοντας “μπορείτε να τα εξελίξετε, να τα τροποποιήσετε και πολλά άλλα.”

Ωστόσο, δε θα περιορίζεστε μόνο σε αυτά τα οχήματα. "Μπορείτε να πάτε στο wasteland και να κλέψετε όποιο αμάξι θέλετε. Μπορείτε επίσης να τα μαζέψετε και να τα φέρετε στην βάση σας, κάτι που σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα.

Πριν φύγετε, μην ξεχνάτε ότι η Avalanche ασχολείται με το development του Rage 2, με την id να συνεργάζεται μαζί τους σε δημιουργικό επίπεδο, ενώ χθες είδαμε και τις πρώτες λεπτομέρειες για το story και λίγο περισσότερο gameplay για το Rage 2 στο QuakeCon.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN Greeceid Software και Avalance Studios συνεργάζονται για το Rage 2Νέο franchise για την Avalanche StudiosTo Rage 2 δεν θα περιέχει Loot Boxes

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα