Η Ubisoft δεν θα επιστρέψει στη δημιουργία μικρών παιχνιδιών

Τα είπε o CEO.

Η Ubisoft θα συνεχίσει να εστιάζει σε τεράστια open world παιχνίδια που χρειάζονται πολλές ώρες για να ολοκληροθούν, αλλά έχει ως στόχο να προσφέρει περιπέτειες μικρότερης κλίμακας σε μεγάλους κόσμους, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Μιλώντας με το gamesindustry.biz, ο Yves Guillemot είπε "Όχι"

στο ερώτημα εάν η εταιρεία θα επιστρέψει ποτέ σε παιχνίδια της κλίμακας Assassin's Creed Unity, στην οποία η κύρια ιστορία μπορεί εύκολα να ολοκληρωθεί σε περίπου 15 ώρες. Αυτό είναι ένα πολύ σύντομο ταξίδι σε σύγκριση με του Assassin's Creed Odyssey, του οποίου η ιστορία, κατά μέσον όρο, διαρκεί 60 ώρες.

"Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε ένα Unity μέσα σε ένα Odyssey", δήλωσε ο Guillemot. "Αν θέλετε μια ιστορία 15 ωρών, μπορείτε να την έχετε, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε και άλλες ιστορίες. Ζείτε σε αυτόν τον κόσμο και ακολουθείτε αυτό που θέλετε να ακολουθήσετε. Θα έχετε μια εμπειρία, μέσα από πολλές εμπειρίες που μοιάζουν με το Unity".

Ο Guillemot επισημαίνει επίσης ότι η μέση διάρκεια παιχνιδιού 60 ωρών από τo Odyssey αποδεικνύει ότι "οι παίκτες πήραν πολλά από την επένδυσή τους στο παιχνίδι, πολύ περισσότερα από ό, τι πριν. "Η αλλαγή της εστίασης της εταιρείας στη μακροπρόθεσμη υποστήριξη βοηθά επίσης να επεκταθεί ο χρόνος ζωής με προγραμματισμένα DLC που καλύπτουν πολλαπλά ιστορικά επεισόδια καθώς και microtransaction boosts και virtual currencies.

Τα σχόλια του Guillemot δείχνουν ότι ορισμένοι τύποι παιχνιδιών της Ubisoft μπορεί τώρα να είναι παρελθόν. Φαίνεται μάλλον απίθανο, για παράδειγμα, ότι θα ξαναδούμε linear campaigns από την Ubisoft, όπως εκείνων της σειράς Splinter Cell. Τα σχόλια του βοηθούν επίσης στο να καταλάβουμε την μετατόπιση του Ghost Recon από linear FPS σε open-world sandbox shooter.

Εν τω μεταξύ, το Assassin’s Creed Odyssey συνεχίζει να αναπτύσσεται, με την προσθήκη της εκπαιδευτικής λειτουργίας Discovery αυτή την εβδομάδα.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceTo Assassin's Creed Odyssey ξεδιπλώνει την Αρχαία Ελλάδα με νέο modeAC Odyssey: Στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς το Fate of Atlantis Episode 1Assassin's Creed Odyssey: Έρχεται το τρίτο επεισόδιο του The Fate of Atlantis

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα