Ο Μπίσεσβαρ σας ξεναγεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα δριαστηριότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε λόγο ξεναγού να εξομολογείται προσωπικά του δεδομένα για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αμστερνταμ, προτείνοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο τί να δει και πως να κινηθεί εφόσον βρεθεί εκεί.

Αναλυτικά:

«Αμστερνταμ για μυημένους

Όταν οι ορδές των τουριστών θα στριμώχνονται ανάμεσα στην Dam και στη διάσημη Red
Light District, εσείς θα προσπερνάτε με τη χαρακτηριστική άνεση κι αρχοντιά που περνάει κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τους αντιπάλους του. Χωρίς καν να τρέχει!

Η παλιά μου γειτονιά

Geuzenveld

Μεγάλωσα στο δυτικό Άμστερνταμ σε μια ήσυχη γειτονιά όπου η μοναδική μας ασχολία ήταν να παίζομε ποδόσφαιρο μετά το σχολείο. Ενίοτε και κατά τη διάρκεια του σχολείου. Κάναμε κοπάνες και διοργανώναμε μικρά τουρνουά στα παρκάκια που βρίσκονται κοντά στο πατρικό μου. Η περιοχή αυτή, άλλωστε, είναι διάσημη για τους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει. Σίγουρα θα γνωρίζεται τον Νάιτζελ Ντε Γιονγκ.

Λειτουργούμε σε νέα διεύθυνση

Buitenveldert

Τα τελευταία χρόνια μετακόμισα στην άλλη πλευρά της πόλης. Το Buitenveldert είναι ένα προάστιο πολύ κοντά στο Άμστερνταμ που συνδυάζει και την ησυχία και τη διασκέδαση, αφού στην περιοχή θα βρείτε πολλά και καλά καφέ για να περάσετε την ώρα σας μακριά από το κέντρο.

Easy living

Harbour Club

Ένα από τα καλύτερα, πιο όμορφα και στυλάτα μαγαζιά του Άμστερνταμ, είναι το Harbour Club. Εκεί μπορείτε να φάτε καλά και να πιείτε το ποτό σας σε όμορφο περιβάλλον μπροστά σε ένα από τα κανάλια της πόλης παρέα με ορισμένους από τους… celebrities του Άμστερνταμ. Το βράδυ λειτουργεί κι ως κανονικό dance club.

Multi Culti

Meram

Ένα από τα στέκια μου στο Άμστερνταμ είναι το τούρκικο εστιατόριο Μεράμ. Πήγαινα συνέχεια εκεί με τους φίλους μου και καθόμασταν με τις ώρες. Έτσι, όταν πήρα μεταγραφή στην Καϊσέρισπορ είχα ήδη μια σχετική… τεχνογνωσία γύρω από την κουζίνα της χώρας και προσαρμόστηκα άμεσα.

Family man

Βόλτα στα κανάλια

Το ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να τον περνώ με την οικογένειά μου και να κάνουμε βόλτες στην πόλη. Μια πολύ όμορφη επιλογή είναι να μπεις σε μια από τις βάρκες που υπάρχουν προς ενοικίαση και να γυρίσεις τα κανάλια στο κέντρο. Έτσι, βλέπεις και την πόλη και χαλαρώνεις ταυτόχρονα.

Meating place

W Hotel

Όταν θέλω να βγω για φαγητό με τη σύζυγό μου τις περισσότερες φορές προτιμούμε το εστιατόριο του ξενοδοχείου W. Έχει πολύ καλό κρέας, ωραία θέα, ενώ και το περιβάλλον είναι πολύ προσεγμένο.

Ώρα για διασκέδαση

Leidseplein dam

Εδώ θα πάρετε τη μυρωδιά της πόλης – όχι από τα coffee shops – χωρίς τον πανικό που γίνεται στην Dam. Εχει αρκετά καλά καφέ, αλλά και μπαρ για να πιείτε ένα χαλαρό ποτό νωρίς. Αν θέλετε να συνεχίσετε και να γνωρίσετε την νύχτα του Άμστερνταμ πρέπει να πάτε είτε στο Supperclub είτε στο Jimmy Woo.

Στροφή στην ποιότητα

Μουσείο Βαν Γκονγκ

Το Άμστερνταμ δεν είναι μόνο διασκέδαση, χαλάρωση και η περιοχή Red Lights. Θα συμφωνήσω πως ο τουρισμός της πόλης είναι λίγο… περίεργος, αλλά η πρωτεύουσα της Ολλανδίας σας δίνει πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μουσείο του διάσημου ζωγράφου.
Keywords
Τυχαία Θέματα