«Δεν αποκλείει τη Νάπολι ο Εβρά»

Στην πρόθεση του πελάτη του να συνεχίσει την καριέρα του μετά το τέλος του επτάμηνου αποκλεισμού του από το ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του Πατρίς Εβρά Φεντερίκο Παστορέλο, κάνοντας νύξη για ενδιαφέρον της Νάπολι.

Το συμβόλαιο του Γάλλου διεθνή με τη Μαρσέιγ τερματίστηκε πρόωρα μετά την επίθεση του ίδιου σε οπαδό, ενώ η ΟΥΕΦΑ του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου
2018.

«Ξέρει ότι έκανε λάθος, αλλά η καριέρα του δεν τελειώνει εκεί», υποστήριξε ο Παστορέλο, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport».

«Δεν θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του με αυτό τον τρόπο. Σωματικά, τώρα είναι πιο δυνατός από ό,τι ήταν πέντε ή έξι χρόνια πριν και πολλοί σύλλογοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μας», συμπλήρωσε.

Οι πληροφορίες ήθελαν τη Νάπολι να ενδιαφέρεται για τον 36χρονο αμυντικό ως αντικαταστάτη του τραυματία Φαουζί Γκουλάμ. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος μόνο για τους αγώνες της Serie A και όχι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Πατρίς δεν βλέπει τον εαυτό του πίσω στην Ιταλία μετά τη θητεία του στη Γιουβέντους. Δεν θα αποκλείσουμε καμία προοπτική, ούτε και τη Νάπολι, αλλά νομίζω ότι το θέμα θα είναι περίπλοκο», παραδέχτηκε ο Παστορέλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα