Καμία διάθεση της Καραμπάγκ να αφήσει – πρόωρα – τον Ενρίκε

Ο δανεισμός του Πέδρο Ενρίκε στην Καραμπάγκ, εξ αρχής δημιούργησε θέμα συζήτησης εντός και πέριξ του ΠΑΟΚ.

Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ναι μεν είχε τις ιδιαιτερότητές του αλλά παρέμενε κι ο μοναδικός αξιόπιστος σ’ επίπεδο αποτελεσματικότητας σε σχέση με την πλειοψηφία των συμπαικτών του που αγωνίζονται στην ίδια θέση μ’ αυτόν, έχοντας στοιχεία που δεν τα συναντά κανείς σε κανέναν εξ αυτών.

Πρόσφατα, «άνοιξε» νέα
κουβέντα για το μέλλον του 28χρονου Βραζιλιάνου, με κύριους άξονες την ανάγκη για κάτι ποιοτικότερο στη θέση που αγωνίζεται, για τη δυσφορία του αναφορικά με όλα όσα έχει βρει εκεί και με πιθανολογούμενο πλεονέκτημα την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας του στο Champions League, που αποτέλεσε και το πλέον ισχυρό δέλεαρ ώστε να πειστεί και να μετακομίσει εκεί για ένα χρόνο, έχοντας βάλει – μάλιστα – και ρήτρα εξαγοράς, όπως ζήτησαν οι Αζέροι.

Σε πρόσφατη τοποθέτησή του πάντως ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ ανέφερε πως θέση της ΠΑΕ είναι οι δανεισμοί να ολοκληρώνονται και να μη διακόπτωνται. Τα νεότερα ήρθαν από τον ομόλογο του Σλοβάκου στην Καραμπάγκ, Ασίφ Ασγκάροφ, που σε δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και θα το τιμήσει μέχρι τέλους, ακυρώνοντας κάθε δημοσίευμα που υποστήριζε οτιδήποτε διαφορετικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα