Νίκη για την Κ17 του Ολυμπιακού

Σε αγώνα της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Πειραιά έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και όταν στο 2ο ημίχρονο μπόρεσε να ξεκλειδώσει την δύσκολη άμυνα του αντιπάλου της κατάφερε να πετύχει τρία γκολ
και ν’ επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον Μούγιο στο 38’ αλλά ο Τζίνας απέκρουσε το πέναλτι του Ράμα και έτσι διατήρησε το 0-0. Στο 43’ ο Μπουλάρι έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ αλλά στέλνει την μπάλα άουτ και το ημίχρονο τελειώνει χωρίς γκολ.

Στην επανάληψη και στο 49’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνη πλάγια έξω από την περιοχή ο Μπουλάρι με σουτ «γράφει» το 1-0. Στο 60’ μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη ο Μπουλάρι με κεφαλιά κάνει το 2-0 και το 3-0 σημειώνει στο 71’ ο Τσαγκαλίδης μετά από ασίστ του Μαρτίνη.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Λεμονής με τον συνεργάτη του κ. Καβαλιέρη και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Τάσος Θέος δήλωσε: «Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Η ομάδα έχει ποιότητα και πρέπει να το δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Η ομάδα δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και μέσα από αυτές βελτιώνονται οι παίκτες αλλά παρουσιάζει και καλύτερη εικόνα».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης (77' Δολαψάκης), Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μπουσκουΐδης (80' Τασιάς), Γλυνός, Τσακίρης (66' Τσαγκαλίδης), Ράμα (82' Ζαχαράκης), Μπουλάρι, Φέκκας, Μούγιος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζίνας, Γκουλιάς, Βασιλόπουλος, Σεμερτζάκης, Βαλιούτης (65' Μενάι), Μπρέου, Μουντρίχας (81' Ευθυμιάδης), Ρουκουνάκης (71' Παπαντζίμας), Φιλιππακόπουλος, Περιστέρης (56' Πρεβόλης), Μπάκουλι (77' Κουτσούκος)
Keywords
Τυχαία Θέματα