Ο Showrunner του "Wheel of Time" έδωσε ένα teaser για το σενάριο του 1ου επεισοδίου

Σε μια φωτογραφία στο Twitter του, στο tablet του γράφει "Episode 101: Leavetaking".

O Rafe Judkins, σεναριογράφος των "Chuck", "Agents of SHIELD" και πολλών άλλων, δημοσίευσε ένα teaser για το πρώτο επεισόδιο του "The Wheel of Time", μιας επερχόμενης σειράς, βασισμένης στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Jordan.

Όπως είδαμε στο Twitter,

το επεισόδιο ονομάζεται Leavetaking, το οποίο είναι το όνομα ενός από τα τέσσερα διαφορετικά κεφάλαια μέσα σε τέσσερα διαφορετικά βιβλία της σειράς βιβλίων "The Wheel of Time". Κυρίως, είναι ένα από τα κεφάλαια στο "The Eye of the World", το πρώτο βιβλίο του franchise.

Ο Rafe Judkins, ανέλαβε ως showrunner της επερχόμενης σειρά από τον Απρίλιο του 2017, όταν ανακοινώθηκε επίσης ότι την παραγωγή της σειράς θα την αναλάβει η Sony Pictures Television.

Η σειρά βιβλίων "Wheel of Time" ξεκίνησε να δημοσιεύεται σχεδόν τρεις δεκαετίες νωρίτερα και από τότε επεκτάθηκε στο να γίνουν δεκάδες μυθιστορήματα, ebooks, κλπ.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΗ Lindsay Lohan θα βρεθεί με το MTV στη Μύκονο για νέο realitySDCC 2018: Σειρά κινουμένων σχεδίων "Super Dinosaur" αποκαλύπτει ο δημιουργός του "The Walking Dead"SDCC 2018: Περισσότερα symbiote για τον Venom κι επιβεβαιώσεις για το Spider-Verse

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα