Ο Robert De Niro βρίσκεται πολύ κοντά στο cast της ταινίας "Joker"

Και όχι σε ρόλο villain.

Ένα τεράστιο κινηματογραφικό όνομα βρίσκεται σε συνομιλίες για να προστεθεί στην origin ταινία του Joker.

Ο Robert De Niro πλησιάζει να κλείσει μια συμφωνία για να εμφανιστεί στην ερχόμενη ταινία της Warner Bros, που θα αποτελεί

μια ιστορία προέλευσης της νέμεσις του Batman.

Ελάχιστα γνωρίζουμε για την πιθανή του παρουσία στο cast της ταινίας. Σύμφωνα με το Deadline, ο De Niro δεν θα έχει ρόλο villain, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς ρόλο θα μπορούσε να έχει. Πιθανολογείται, ωστόσο, πως ο ρόλος του θα αποτελέσει κινητήριο παράγοντα στην εξέλιξη του χαρακτήρα του Joker.

Όσον αφορά τις οικονομικές ενστάσεις που μπορεί να δημιουργεί η προσθήκη του De Niro στον, σχετικά, χαμηλό προϋπολογισμό της ταινίας, το Deadline αναφέρει επιπλέον πως έχει βρεθεί άκρη.

Το όνομα του Robert De Niro έχει εξέχουσα θέση στο κινηματογραφικό σύνολο. Ο βετεράνος ηθοποιός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τη δεκαετία του '60, και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες. Από την ταινία "Mean Streets" κέρδισε την προτίμηση του Scorcese, βραβευμένου με ένα Όσκαρ για την ταινία "The Departed" ("Ο πληροφοριοδότης") και προτεινόμενου για 12, χάρη στον οποίο πρωταγωνίστησε στην κλασσική δραματική ταινία εγκλήματος "Taxi Driver" ("Ο ταξιτζής"), το 1976.

Νωρίτερα, το 1974, έκανε μία από τις θρυλικές του εμφανίσεις στην ταινία "The Godfather: Part II" του Francis Ford Copola, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Al Pacino. Ο De Niro αναβίωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής του νονού Vito Corleone, έναν ρόλο εξαιρετικά δύσκολο αφού βασιζόταν στην υποκριτική ικανότητα του Marlon Brando, που είχε συστήσει τον χαρακτήρα από την πρώτη ταινία. O De Niro δεν έφερε απλώς σε πέρας την αποστολή του, αλλά κέρδισε και το πρώτου του βραβείο Όσκαρ, της κατηγορίας 'Β Ανδρικού Ρόλου.

Ο ηθοποιός προτάθηκε αργότερα άλλες έξι φορές για Όσκαρ και κέρδισε άλλο ένα, για την ταινία "Raging Bull" ("Οργισμένο Είδωλο") του Martin Scorcese. Η καριέρα του δεν έχει σταθεί πουθενά μέχρι και σήμερα, και πολλοί ακόμα ρόλοι αναμένονται από τον De Niro.

Η ταινία για την προέλευση του Joker έχει και επισήμως τίτλο, "Joker", και θα εμφανιστεί στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2019. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε, επιβεβαιωμένα, τον Joaquin Phoenix, και τα σκηνοθετικά ηνία θα αναλάβει ο Todd Philips ("The Hangover") ενώ το σενάριο θα συν-υπογράψει ο Scott Silver ("8 Mile"). Με τον χαμηλό προϋπολογισμό των $55 εκατομμυρίων, η ταινία θα επικεντρωθεί στη Gotham της δεκαετίας του '80 και θα παρουσιάσει "μία εξερεύνηση ενός ανθρώπου εξοστρακισμένου από την κοινωνία, ο οποίος δεν αποτελεί απλώς μία θαρραλέα σπουδή στον χαρακτήρα, αλλά επιπλέον μία ευρύτερα προειδοποιητική ιστορία".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Μάθαμε πότε θα δούμε τον Joaquin Phoenix ως "Joker"Ο Joaquin Phoenix μιλάει για το πώς και το πόσο τον φοβίζει η ταινία "Joker"Επιβεβαιώθηκε ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Joaquin Phoenix στην αυτόνομη origin ταινία για τον Joker

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα