Η Bethesda ανακοίνωσε το lineup του QuakeCon 2018

Από τις 9 μέχρι τις 12 Αυγούστου.

Η Bethesda ανακοίνωσε το lineup της για το QuakeCon 2018, όπως το Doom Eternal, το Rage 2 και το Fallout 76.

Το φετινό γεγονός, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 12 Αυγούστου στο Gaylord Texan Resort και Convention Center, θα παρουσιάσει την επιστροφή των επίσημων Bethesda Panels, τo Keynote Address και μια περιοχή BYOC που θα είναι διπλάσια από την

εκδήλωση του 2017.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου στις 13:00 και θα περιλαμβάνει μια αποκάλυψη gameplay του Doom Eternal με τον Marty Stratton και τον Hugo Martin της id Software. Τα Rage 2, The Elder Scrolls Online, και Quake Champions θα εμφανιστούν επίσης.

Στις 10 Αυγούστου στις 13:00 θα υπάρχει ένα πάνελ για το Fallout 76, το οποίο θα ακολουθήσει ένα Q&A. Ο Todd Howard και άλλοι προγραμματιστές της Bethesda Game Studios θα εμβαθύνουν σε μερικά από τα mechanics του παιχνιδιού, όπως το σύστημα χαρακτήρων και τα Perks.

Από τις 9 Αυγούστου έως τις 10 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικοί του Elder Scrolls: Legends Masters Series. Δεκαέξι από τους καλύτερους παίκτες του Legends στον κόσμο θα αγωνιστούν για to κοινό χρηματικό έπαθλο των $50.000.

Εν τω μεταξύ, το QuakeCon Open θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Αυγούστου, όπου συμμετέχουν παίκτες που ανταγωνίζονται σε 2v2 για το μερίδιό τους σε ένα prize pool αξίας $175.000. Οι παίκτες από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες 2v2 θα έχουν στη συνέχεια το δικαίωμα να αγωνιστούν σόλο σε 1v1, winner-take-all Duel showdown, με ανταμοιβή $25.000.

Σε όλο το QuakeCon 2018 θα υπάρξει μια ποικιλία επίσημων και community panel, με συζητήσεις με τους προγραμματιστές της Bethesda για τίτλους όπως το Rage 2, το Prey, το Quake Champions και το Doom Eternal. Το πλήρες πρόγραμμα θα αποκαλυφθεί αργότερα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Bethesda μας ανακοινώνει το Fallout 76Fallout: Για κάτι νέο μας προετοιμάζει η BethesdaΌλα όσα περιμένουμε να δούμε από την Bethesda στην E3 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα