Ένας νέος Saiyan έρχεται στο "Dragon Ball Super: Broly"

Επίσημη η σύνοψη που ακολουθεί το trailer.

Ένας νέος Saiyan, άγνωστος για τους Goku και Vegeta, θα φτάσει στον κόσμο του "Dragon Ball" για να μονομαχήσει με Vegeta, Frieza και Goku.

Μέσα από το comicbook μάθαμε για τις πληροφορίες που προστέθηκαν σχετικά με την ιστορία που θα παρουσιάσει η ταινία. Ένα tweet έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη, και πλέον οι φαν του "Dragon Ball" μπορούν να μάθουν ακριβώς τι μπορούν να περιμένουν από το "Dragon Ball Super: Broly".

Η

επίσημη σύνοψη αναφέρει πως, "Αυτή είναι η ιστορία ενός νέου Saiyan. Η Γη βρίσκεται σε ειρήνη μετά από το 'Tournament of Power'. Συνειδητοποιώντας ότι τα σύμπαντα κρύβουν ακόμα περισσότερους ισχυρούς ανθρώπους που δεν έχουμε δει, ο Goku περνάει τις μέρες του σε προπονήσεις για να επιτύχει ακόμα υψηλότερα επίπεδα δύναμης. Τότε μία μέρα, ο Goku και ο Vegeta αντιμετωπίζουν έναν Saiyan που ονομάζεται 'Broly' τον οποίον δεν έχουν δει ποτέ πριν. Οι Saiyan υποτίθεται πως είχαν σχεδόν κατατροπωθεί από την καταστροφή του 'Planet Vegeta', οπότε τι κάνει αυτός εδώ στη Γη; Η αναμέτρηση μεταξύ των τριών Saiyan που έχουν ακολουθήσει εντελώς διαφορετικά πεπρωμένα εξελίσσεται σε μία καταπληκτική μάχη, όπου ακόμα και ο Frieza (ή Freeza)( επιστρέφοντας από το Hell) θα ανακατευθεί μαζί τους".

Η σύνοψη μπορεί να γίνει ακόμα πιο κατατοπιστική και ενδιαφέρουσα, αν συμπληρωθεί με το αποκλειστικό trailer που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του SDCC 2018, όπου δείχνει τις εξελίξεις με πιο δυναμικό τρόπο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως ο νέος Saiyan, Broly, θα προκαλέσει προβλήματα "χειρότερα απ' ότι φαντάζονταν" στους γνωστούς ήρωες. Η δύναμη του συνεχώς μεγαλώνει και ερωτήσεις γεννιούνται για το τι κρύβεται από πίσω. Πιθανόν να μάθουμε και με ποιον τρόπο επιβίωσε ο Broly από την καταστροφή που πέρασε.

Νωρίτερα λάβαμε μερικές διευκρινήσεις σχετικά με την ερχόμενη ταινία. Από το πρώτο teaser μάθαμε πως λογικά ο αντίπαλος θα ήταν Saiyan. Επιπλέον, και σχετικά με την παραγωγή της ταινίας, πηγές ανέφεραν την παρουσία του Akira Toriyama, δημιουργού του manga, στην επιμέλεια του σεναρίου και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Το anime του "Dragon Ball Super" έβαλε άνω τελεία φέτος τον Μάρτιο. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται τον Δεκέμβριο για την Ιαπωνία και τον Ιανουάριο για τις Η.Π.Α.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΔεν αργεί το δεύτερο επεισόδιο του "Dragon Ball Heroes"Το anime του "Dragon Ball Heroes" έχει νέο trailerΜε ακόμα ένα anime θα συνεχιστεί το "Dragon Ball"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα