Θα λείπει κάποιος από την επόμενη σεζόν του "Legends of Tomorrow"

Η σειρά επιστρέφει στις 22 Οκτωβρίου.

Οι εξελίξεις της 3ης σεζόν είχαν επιπτώσεις στην 4η. Ένας χαρακτήρας θα αποτελέσει παρελθόν για τη σειρά του CW.

Προσοχή! Πυκνώνουν τα spoiler παρακάτω...

Από αναφορές του Digital Spy μάθαμε πως ο Arthur Darvill δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του ως Rip Hunter, ο πρώην καπετάνιος του Waverider. Η έκβαση είναι λογική, καθώς ο Rip θυσίασε

τη ζωή του στο τέλος της τρίτης σεζόν, με σκοπό να να σώσει τους Legends και να βοηθήσει να κατατροπωθεί ο Mallus.

Αν και έχουμε δει χαρακτήρες της σειράς να επιστρέφουν ακόμα και από τον θάνατο, ο showrunner Phil Klemmer επιβεβαίωσε ότι αυτός ο χαρακτήρας τουλάχιστον, θα παραμείνει νεκρός.

"Πιστεύω ότι τελείωσε, για τη σεζόν", είπε ο Klemmer. "Αλλά, εννοώ, ο Arthur Darvill είναι ο καλύτερος. Έχουμε ένα τρομερό συνήθειο να σκοτώνουμε τους καλύτερους ανθρώπους. Είναι ολοκληρωτικά χαζό."

Πάραυτα, ο Klemmer προϊδέασε ότι, λόγω των χρονικών ταξιδιών που χρησιμοποιούνται στη σειρά, ο Rip Hunter ίσως καταφέρει και επιστρέψει κάποια μέρα.

"Επειδή είναι μία σειρά με ταξίδια στον χρόνο, και επειδή ποτέ δεν είδαμε το πτώμα του, τα πάντα είναι πιθανά", δήλωσε ο Klemmer. "Πιστεύω ότι ο Arthur είναι εντελώς πρόθυμος να επιστρέψει και να συμμετάσχει μαζί μας αν βρούμε μία καλή ιδέα".

Ο Rip θα λείπει από τη σειρά, αλλά ένας χαρακτήρας κακού θα έρθει να λάβει μόνιμη θέση στο cast και την υπόθεση. Μαζί του, θα ακολουθήσουν και πολλά μυθικά τέρατα για να κατακλύσουν την τέταρτη σεζόν με τη μαγεία τους, ενώ ο John Constantine θα τρέξει να βοηθήσει την ομάδα.

Το "Legends of Tomorrow" θα επιστρέψει για τον τέταρτο κύκλο του στις 22 Οκτωβρίου, στο CW.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceZουμ στην σκοτεινή πλευρά του τέταρτου κύκλου "Legend's of Tomorrow"Μονιμοποιείται χαρακτήρας κακού στο "Legends of Tomorrow" την επόμενη σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα