SDCC 2018: Μια ματιά στις νέες σειρές του Amazon

Καλός οιωνός, όντως.

Η ολοένα κι αυξανόμενη Amazon Studios δεν παρέλειψε το San Diego Comic-Con και τη μοναδική ευκαιρία να δείξει σε εκατοντάδες θαυμαστές το φρέσκο υλικό που ετοιμάζει. Πληθώρα νέων trailer, ειδήσεων περί casting και ημερομηνίες κυκλοφορίας, το Amazon έκανε αισθητή την παρουσία του με πλήρη ενημέρωση και προώθηση.

Homecoming (02 Νοεμβρίου)

Η νέα

σειρά του Amazon με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts έχει πλέον trailer. Το "Homecoming", που βασίζεται στο ομώνυμο δημοφιλές podcast, πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ που στο επίκεντρό του έχει μια υπάλληλο μιας μυστικής κυβερνητικής εγκατάστασης και σε έναν στρατιώτη πρόθυμο να επανενταχθεί στην κοινωνία. Η σειρά γράφτηκε από τους δημιουργούς του podcast, Eli Horowitz και Micah Bloomberg, και σκηνοθετήθηκε από τον Sam Esmail του "Mr. Robot". Πλάι στην Roberts θα δούμε τους Bobby Cannavale, Shea Whigham, Alex Karpovsky και Stephan James.

Good Omens

Η δραματική κομεντί φαντασίας σειρά των έξι επεισοδίων, που βασίζεται στο στο "Good Omens" (ελ. τίτλος Καλοί Οιωνοί) των Neil Gaiman και Terry Pratchett, θα έχει για Θεό την πολυβραβευμένη Frances McDormand, στο πλάι της οποίας θα βρεθούν οι David Tennant, Ilan Galkoff, Michael Sheen, Sam Taylor Buck και Jon Hamm. Η μίνι σειρά αφορά το τέλος του κόσμου, όμως ένας άγγελος κι ένας δαίμονας που έχουν αρχίσει να είναι fan της Γης, αναγκάζονται να συνεργαστούν για να σταματήσουν την Αποκάλυψη.

Lore (19 Οκτωβρίου S02)

Μυστηριώδεις γιατροί, δολοφονίες, λάτρεις του διαβόλου και πολλά άλλα αναμένεται να πιάσει η δεύτερη σεζόν του "Lore", η ανθολογική σειρά που δραματοποιεί για τη μικρή οθόνη μύθους, θρύλους και σκοτεινά παραμύθια.

Jack Ryan (31 Αυγούστου)

Αν και η πρώτη σεζόν του "Jack Ryan" βρίσκεται μόλις έναν μήνα μακριά, το Amazon ωστόσο δεν χάνει καιρό κι ανακοινώνει την Noomi Rapace ως τη νέα προσθήκη του cast, στον ρόλο της Harriet "Harry" Baumann, μια εξαιρετικά ικανή και γοητευτική πράκτορα BND στην Νότια Αμερική.

The Expanse (2019)

Μετά την ακύρωσή του από το Syfy, το "The Expanse" πέταξε στο Amazon, όπου κι αναμένεται να συνεχίσει με την 4η σεζόν του. Το βίντεο που κυκλοφόρησε είχε ένα ευχαριστήριο μήνυμα από το cast και τους τεχνικούς πίσω από τη σειρά, οι οποίοι προσπαθούν να σώσουν το show τους.

The Tick

Με βίντεο από τα παρασκήνια ήρθε το Amazon για τους fan του "The Tick", του reboot της ομώνυμης cult σειράς του FOX και βασίζεται στο δημοφιλές κι ομώνυμο κόμικ. Ο Tick είναι ο απλός, καθημερινός, μέσος... μπλε σωματώδης τύπος που πολεμάει το έγκλημα. Ως υπερήρωας της Πόλης, το Tick θα πρέπει να πολεμήσει το κακό και να σιγουρέψει πως η δικαιοσύνη πάντα θα αποδίδεται.

Τηλεοπτικός Οδηγός: Οι νέες σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Sizzle reel και νέα μονοπάτια για τους χαρακτήρες του "Supernatural"SDCC 2018: Πολλά tease και κανένα easter egg για το πάνελ του "Legion"SDCC 2018: Για κάποιους χαρακτήρες του "My Hero Academia" μίλησε ο Kohei Horikoshi

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα