Νωρίτερα θα ήθελε να είχε τελειώσει το "Winds of Winter" ο George R.R. Martin

Και εμείς το ίδιο...

Ο συγγραφέας του "Game of Thrones", George R.R. Martin εύχεται να είχε τελειώσει το επερχόμενο μυθιστόρημά του "Winds of Winter" πριν από χρόνια.

Σε συνέντευξή του με το The Hollywood Reporter, ο Martin ρωτήθηκε σε τι κατάσταση βρίσκεται το βιβλίο. Η απάντησή του ήταν η εξής, "Δουλεύω πάνω στο 'The Winds of Winter' και εύχομαι να το είχα τελειώσει πριν από τέσσερα χρόνια. Αλλά είμαι

αργός και το βιβλίο περίπλοκο".

Ο συγγραφέας σταμάτησε να πηγαίνει στο πλατό της ομώνυμης σειράς του HBO γιατί, αν και "οι επισκέψεις είχαν πλάκα", είπε ο Martin, "δεν έχω να κάνω κάτι εκεί, οπότε καλύτερα να μείνω σπίτι". Και συνέχισε, "Έχω ακόμα δύο βιβλία να γράψω".

Οι fans ανυπομονούν για το 6ο βιβλίο της σειράς από το 2011 και την κυκλοφορία του 5ου βιβλίου "Α Dance with Dragons". Από τότε ο συγγραφέας έχει εκδώσει prequels και μικρότερες ιστορίες μόνο.

Σε σχετικά νέα, ο Martin δήλωσε ότι τα βιβλία του παρέχουν υλικό με το οποίο το HBO θα μπορούσε να τραβήξει τη σειρά έως και 13 σεζόν. Η σειρά κέρδισε το Βραβείο Emmy για Καλύτερη Δραματική Σειρά και ο Peter Dinklage απέσπασε αυτό του Β' Ανδρικού Ρόλου.

H 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα κάνει την πρεμιέρα της το πρώτο μισό του 2019 με τα επεισόδια να μην ξεπερνούν τις δύο ώρες έκαστο. Διαβάστε πώς η παραγωγή κρατά κρυφό το τέλος της σειράς, καθώς και λεπτομέρειες για την πιο επική μάχη της σεζόν και για το "σπαρακτικό" και "καταπληκτικό" φινάλε. Οι πρωταγωνιστές Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau και Maisie Williams αποχαιρέτησαν τη σειρά. Επίσης, δύο χαρακτήρες επέζησαν μετά το φινάλε της 7ης σεζόν και μάλλον μάθαμε το μέλλον των διδύμων Lannister.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα πρώτα πλάνα της επερχόμενης σεζόν. Για ό,τι νεώτερο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Σπαρακτικό θα είναι το φινάλε του "Game of Thrones" σύμφωνα με την Missandei

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα