Fortnite: Ο κύβος πέφτει στη Loot Lake και δημιουργεί ένα γιγάντιο τραμπολίνο

Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι.

O μυστηριώδης κύβος του Fortnite έπεσε στα βάθη της Loot Lake όπου γρήγορα διαλύθηκε και μετέτρεψε τη λίμνη σε ένα τεράστιο τραμπολίνο.

Σήμερα, ο κύβος έκανε την τελική του κίνηση και έπεσε στη λίμνη. Μόλις άγγιξε το νερό ξεκίνησε να διαλύεται. Μέσα σε ένα λεπτό, τα απομεινάρια του απλώθηκαν σε όλη την επιφάνεια του νερού και κρυσταλοποιήθηκαν σε μια επίπεδη λαστιχένια επιφάνεια.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για το τέλος του ταξιδιού του ή το ξεκίνημα ενός νέου.

Ο κύβος βρισκόταν σε κίνηση από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε

στον χάρτη στις 24 Αυγούστου. Συντόμως ξεκίνησε τη μετακίνηση ανά περίπου 30 λεπτά. Η αρχή ήταν στην έρημο, πέρασε από τα Fatal Fields, Wailing Woods, Tilted Towers και αρκετές άλλες τοποθεσίες. Επίσης άφησε ερείπια σε αρκετά σημεία στο χάρτη.

Όλες αυτές οι αλλαγές έρχονται μόνο μια βδομάδα πριν το τέλος του Season 5. Πριν το Season 6 ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, σιγουρευτείτε πως κάνατε όλα τα challenges και βρήκατε τα κρυμμένα banners και τα battle stars.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece 45χρονος άνδρας απειλεί ανήλικο μετά από ήττα στο Fortnite Ανακοινώθηκε πακέτο Nintendo Switch με Fortnite Ο Ninja γίνεται ο πρώτος επαγγελματίας streamer σε εξώφυλλο του ESPN Magazine

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα