Pokemon GO: To Pokemon Deoxys θα είναι διαθέσιμο στα EX Raid Battles

Παίρνοντας τη θέση του Mewtwo στα EX Raids.

H Niantic ανακοίνωσε πως το μυθικό Pokemon Deoxys θα αντικαταστήσει τον Mewtwo στα EX raids.

Σε μία ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του Pokemon GO, η Niantic επιβεβαίωσε πως το Normal Forme του Deoxys (μία από τις τέσσερις πιθανές μορφές που μπορεί να έχει το Pokemon) θα είναι προσβάσιμο μόνο μέσω των EX Raids, στα οποία οι παίκτες μπορούν να λάβουν μέρος μόνο μέσω πρόσκλησης.

Παρόλα αυτά, με το νεώτερο update

στο Pokemon GO, οι παίκτες θα μπορούν να μοιραστούν ένα EX Raid με έναν παίκτη από τη λίστα φίλων τους, αρκεί να έχουν καταφέρει να λάβουν το Ultra Friend ή κάποιο παραπάνω status.

Τα EX Raids έχουν υπάρξει θέμα συζήτησης και παραπόνων από τη μέρα κυκλοφορία τους τον περασμένο χειμώνα, με διάφορες αλλαγές και απολογίες να έχουν πραγματοποιηθεί από τη Niantic σε μία προσπάθεια της εταιρείας να ανταποκριθεί στην αγανάκτηση των παικτών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πλήρες EX Raid εναντίων του θρυλικού Pokemon Mewtwo:

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN Greece To Celebi κάνει την εμφάνισή του στο Pokemon Go Το Pokemon Go μας προετοιμάζει για την 4η Γενιά Το Pokemon Go γιορτάζει τα Pokemon από το Kanto region

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα