Ο συνθέτης του Final Fantasy σταματάει τη δουλεία εξαιτίας προβλημάτων υγείας

Ο Nobuo Uematsu ελπίζει σε μια γρήγορη και δυνατή επιστροφή.

Ο θρυλικός συνθέτης της πλειοψηφίας των μουσικών κομματιών της σειράς Final Fantasy, Nobuo Uematsu, αποχωρεί από τη δουλεία του μιας και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Στο blog του, ο Uematsu είπε πως θα κάνει ένα διάλειμμα για την υπόλοιπη χρονιά με σκοπό να αναρρώσει από μία άγνωστη ασθένεια.

Ο Uematsu έγινε μέλος της Square Enix το 1985, όπου
δημιούργησε τα περισσότερα μουσικά κομμάτια για τους τίτλους του Final Fantasy όπως τα, Chrono Trigger, Lost Odyssey και Blue Dragon, και πολλά άλλα. Το 2004 αποχώρησε από την εταιρεία με σκοπό να δημιουργήσει το δικό του στούντιο παραγωγής μουσικής με το όνομα - Smile Please - αλλά συνεχίζει να δουλεύει για την Square Enix ως ελεύθερος επαγγελματίας μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με αναφορές αυτή τη περίοδο δούλευε τη μουσική για το remake του Final Fantasy VII.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceΤο Final Fantasy XV Pocket Edition κυκλοφόρησε σε PS4 και Xbox OneΛεπτομέρειες για το περιεχόμενο του Monster Hunter World στο Final Fantasy XIVTetsuya Nomura: Βιαστήκαμε να ανακοινώσουμε το Final Fantasy 7 Remake

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα