Η THQ Nordic αποκτά τα Alone in the Dark και Act of War

Και οι δύο τίτλοι έρχονται από την Atari.

Όπως ανακοινώθηκε από το Twitter της εταιρίας, και οι δύο τίτλοι ήταν ιδιοκτησία της Atari, φυσικά με το Alone in the Dark να είναι ο πιο αναγνωρίσιμος. Αν και όταν η σειρά ξεκίνησε, το '90, θεωρούνταν πρωτοπόρος στο είδος του τρόμου, μετέπειτα κυκλοφορίες πήραν γενικά άσχημες κριτικές. Η ταινία του 2005 πήρε ιδιαίτερα κακές.

Αν και λιγότερο γνωστό, το Act

of War έχει αρκετούς fans και καλές κριτικές.

We are happy to announce that THQ Nordic has acquired the IPs for "Alone in the Dark", a Lovecraftian survival horror game series and "Act of War", a real-time strategy game featuring a story by NYT bestselling author Dale Brown, from Atari. pic.twitter.com/tmjpdI7HjO

— THQNordic (@THQNordic) September 19, 2018

Η THQ δε σταματά να αγοράζει τίτλους, και μόνο μεγαλώνει. Μέσα στο μήνα αγόρασε και το Kingdoms of Amalur από την EA, με την τελευταία να κρατά ακόμα τα εκδοτικά δικαιώματα. Έτσι αποτρέπει, για την ώρα, ένα πιθανό remaster του Kingdoms of Amalur: Reckoning.

Μέσα στο έτος, η THQ Nordic αγόρασε και την Koch Media, υπεύθυνη για τα Saints Row, Metro και Dead Island. Ακόμη, εξαγόρασε την Experiment 101 μαζί με τον τίτλο της, Biomutant.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceΕκστασιασμένη η Platinum Games με την πρόοδο του Bayonetta 3Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του Sega Mega Drive MiniΟ CEO της Take-Two λέει πως οι μελλοντικές κονσόλες δε θα έχουν "κλειστούς τοίχους"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα