Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Μίντλεσμπρο

Σε αναμέτρηση στο Ρϊβερσαιντ για την 5η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Μίντλεσμπρο επικράτησε με 1-0 της Γουεστ Μπρόμουιτς και κατάφερε να τη νικήσει μετά από 8 ανεπιτυχείς προσπάθειες σε προηγούμενα ραντεβού.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Τζόνστον. Πλην όμως κινδύνευσαν πρώτοι, όταν στο 8ο λεπτό και μετά από σέντρα του Φίλιπς στην περιοχή, ο Φλιντ στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 19' και
μετά από ατομική προσπάθεια, ο Ντάουνινγκ επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, αναγκάζοντας τον Τζόνστον να απομακρύνει με υπερένταση.

Στο 35ο λεπτό ήταν η σειρά του Ασομπαλόνγκα να αξιοποιήσει την ταχύτητά του και να είναι ο εκτελεστής σε αντεπίθεση που δημιούργησε με επιτυχία η Μίντλεσμπρο όμως και πάλι του είπε "όχι" ο Τζόνστον.

Τελευταία πολύ σημαντιοκή φάση του πρώτου ημιχρόνου μετά την κεφαλιά-πάσα του Φλιντ και το κοντινό σουτ από τον Μπρέθγουεϊτ που έχασε από πλεονεκτικότατη θέση σημαντική ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εντυπωσιακό με τρεις φάσεις σε διάρκεια δύο λεπτών. Πρώτα με κεφαλιά του Σότον και στη συνέχεια του Μπρεθγουεϊτ για τη Μίντελσμπρο και στη συνέχειαμε χαμένο τετ-α-τετ του Γκέιλ που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ σε αντεπίθεση της φιλοξενούμενης Γουέστ Μπόμουιτς.

Στο 66ο λεπτό ο Ροντρίγκες επιχείρησε σουτ από μεγάλη απόσταση και ο Ράντολφ αντέδρασε εντυπωσιακά απομακρύνοντας σε κόρνερ!

Η Γουέστ Μπρόμουιτς ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως απέτυχε να δημιουργήσει πολλές φάσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Πιούλις.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από γέμισμα στην περιοχή και με σουτ ο Αγιάλα. Κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων καθώς τρεις παίκτες είχαν κακή τοποθέτηση στη φάση.

Μίντλεσμπρο: Ράντολφ, Σότον, Φλιντ, Φράι, Φρεντ, Αγιάλα, Κλέιτον, Χάουσον, Ντάουνινγκ (73 Μπέσιτς), Μπρέθγουεϊτ (86' ΜακΝέρ), Ασομπαλόνγκα (81' Χιούτζιλ).

Γουεστ Μπρόμουιτς: Τζόνστον, Ανταραμπιόγιο (69' Ντόουσον), Χεγκάζι, Μπάρτλι, Φίλιπς, Λίβερμορ, Μπραντ, Γκιμπς, Μπαρνς (69' Μόρισον), Ροντρίγκες, Γκέιλ (83' Ρόμπσον Κανού).
Keywords
Τυχαία Θέματα