Τόσκα «Τα πάντα για την ομάδα μου, γι’ αυτήν την οικογένεια»

Ο Αλίν Τόσκα είναι το πλέον μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο 26χρονος Ρουμάνος αριστερός οπισθοφύλακας που αποκτήθηκε με μονοετή δανεισμό από τη Ρεάλ Μπέτις, με οψιόν αγοράς, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, μίλησε στο διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι της νέας του ομάδας, PAOK TV, επισημαίνοντας τα παρακάτω ....

- Ερχόμενος στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ
τί περίμενες να βρεις εδώ;

«Οταν είδα το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, το πρώτο που με τράβηξε ήταν η συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για μένα».

- Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες, ένα πολύ καλό πρότζεκτ, με έναν πολύ καλό προπονητή και κατά την γνώμη μου, οι κορυφαίοι οπαδοί στην Ελλάδα».

- Πόσο μπορεί να σε βοηθήσει στη γρηγορότερη προσαρμογή σου το γεγονός πως μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον προπονητή της ομάδας, τον κ. Λουτσέσκου;

«Οι καταστάσεις είναι πιο εύκολες όταν μιλάς την ίδια γλώσσα, βέβαια όλοι μιλάνε Αγγλικά, όπως και εγώ και δεν θα έχω πρόβλημα».

- Τί να περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας από σένα;

«Εναν ποδοσφαιριστή που δίνει τα πάντα για την ομάδα του, γι’αυτήν την οικογένεια».

- Τί ήταν αυτό που σε έκανε ν’ αποδεχτείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και ζήτησα πληροφορίες, έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα κορυφαία κλαμπ στην Ελλάδα, είδα κάποια παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή. Αν σκεφτεί κανείς το μέλλον, ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλύτερος».

- Υπήρξες συμπαίκτης και διατηρείς φιλία με τον Φερνάντο Βαρέλα. Μιλήσατε για την υπόθεσή σου;

«Δε μίλησα πολύ μαζί του καθώς ήταν πριν από τα παιχνίδια με την Μπενφίκα και έπρεπε να μείνει συγκεντρωμένος. Του είπα καλή τύχη και ότι μάλλον θα έρθω και εγώ στον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα