Και ξαφνικά … Βέρνμπλουμ

Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την οποία στις 19.15 θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Βαρέλα, Μαουρίσιο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στα τελικά πλάνα της επικείμενης αναμέτρησης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, στην ανάπτυξη, στις συνεργασίες μεταξύ των γραμμών και στα τελειώματα των φάσεων.

Κανονικά προπονήθηκε ο Πέλκας,
που απείχε χτες λόγω ίωσης, ενώ επιστρέφει στις αποστολές της ομάδας του ο Ελ Καντουρί που είχε μείνει εκτός με την Μπενφίκα λόγω ενοχλήσεων. Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αλίν Τόσκα αλλά λόγω της ταλαιπωρίας με τη μετακίνηση κι όλα τα υπόλοιπα της ημέρας, θα μπει στις προπονήσεις από αύριο, μαζί με όλους όσοι δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σ΄αυτούς όμως δε βρίσκεται ο Πόντους Βέρνμπλουμ, που έκανε την έκπληξη – καθώς ο κ. Λουτσέσκου – είχε δηλώσει στη Λισαβόνα πως θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος - και είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναλυτικά οι επιλογές του: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπομ.
Keywords
Τυχαία Θέματα